ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 11:30

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Δεν θέλει να κάνουμε έρωτα λογω του ότι είχαμε πολλους τσακωμούς πριν λίγο διάστημα... τι να σημαίνει αυτό?
6
 
 
 
 
σχόλια
Από τα σχόλια βλέπω ότι μιλάμε για γάμο και όχι για ένα γκομενιλίκι, θα σου πω τη δική μου εμπειρία: πριν χωρίσω από την πρώην σύζυγο και ενώ ζούσαμε σε μεγάλη ένταση λόγω τσακωμών, είχα ''παγώσει'' σεξουαλικά, ήταν πολύ κακή η ψυχολογία μου. Αλλά αυτό συνέβαινε εν τω πράττεσθαι, δεν αφορούσε σε παλαιότερους τσακωμούς μας.
Πρώτον, να μας ορίσεις το "πριν λίγο διάστημα". Αν είναι μια βδομάδα, λογικό. Αν είναι 3 μήνες, καθόλου λογικό.Δεύτερον, να μας πεις γιατί μαλώνατε. Αν μαλώνατε για το ότι το σεξ με τον πρώην σου ήταν φανταστικό, λογικό. Αν μαλώνατε για να πάτε κανένα ταξίδι μαζί, καθόλου λογικό.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις που το πάω, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Και μετά κράζετε όλοι για τα σχόλια που σας αφήνουν.
γενικά τσακονώμασταν αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα στο κρεβάτι... τον τελευταίο καιρό που τα πάμε καλά στον γάμο μας δεν είναι πως δεν θέλει απλά λέει τον επηρέασαν τα όσα έγιναν που παλια. και καλά τώρα το θυμήθηκε που τα πάμε καλά?
Scroll to top icon