ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2016 | 23:13

ΕΜΠΛΕΞΑ!

Πριν κανενα μηνα εβγαινα μ ενα τυπο,35 χρονων εγω 42 αυτος.Τυπικοτατος,ευγενικος,μορφωμενος(καθηγητης στο επαγγελμα).Και ερχεται η στιγμη να ολοκληρωσουμε..Ρε παιδια μεταμορφωθηκε σε θηριο!Επιθετικος,βιαιος!Με χτυπησε τοσο δυνατα στο προσωπο που παραλιγο να μου σπασει το σαγονι!Για να μη πω για το βρισιμο..Μετα απ αυτο του ειπα πολυ ηρεμα οτι δεν ταιριαζουμε κ θα ηθελα να διακοψουμε.Ε απο εκεινη την ωρα δε σταματα να μου στελνει απειλιτικα μυνηματα κ υβριστικά!!Δε μπορώ αλλο!!Δε ξερω τι να κανω,εχω φτασει στο αμην!
9
 
 
 
 
σχόλια
Συνηθως οι βιαιοι ανθρωποι αυτο που αποζητουν περα απο την εξουσια ειναι η συγχωρεση. Σε λιγο καιρο μετα τις απειλες θα ζηταει συγνωμη κλαιγοντας οτι δε θα το ξανακανει. με σκοπο να ευαισθητοποιησει το αλλο ατομο ωστε να τον εμπιστευτει. Η λεξη αστυνομια κλπ (να πας εννοειτε αν θες αλλα δεν χρειαζετε να του το ανακοινωσεις) για εναν τετοιον ανθρωπο εχει γινει καραμελα (σκεψου σε ποσες πριν απο εσενα εχει συμπεριφερθει ετσι)Δεν νομιζω λοιπον να τον συγκινησει ιδιαιτερα. Ισα ισα πιστευω οτι αυτο που τον εξιταρει ειναι να σε νιωθει οτι τον φοβασαι.Η επιτυχια ειναι να του δειξεις οτι δεν τον φοβασαι. Θα ξενερωσει κ θα φυγει. Ωστοσο Δεν τον ξαναδεχεσαι οταν σαν μωρο παιδι θα σου ζηταει συγνωμη.
Με αυτή τη λογική έκανε και μία φίλη μπυ, και δεν έπαιρνε την αστυνομία, μέχρι που την βάρεσαι... δεν υπάρχουν "καμώματα" σε τέτοιες υποθέσεις...αμέσως αστυνομία για να κοπή μαχαίρι αυτό...χωρίς 2η σκέψη
Καλε ποια μορφωση και κολοκυθια η μορφωση κανει τον ανθρωπο?Που οι μισοι απο ιατρικη που ηξερα ειχαν ψυχολογικα?Ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του και εσυ επεσες σε ανωμαλο!Αστυνομια τωρα.
Και καθηγητής στο επάγγελμα, ε; Συμπληρωνει το τοπίο της φρίκης αυτή η λεπτομέρεια. Λυπάμαι για αυτό που περνάς. Δύσκολο πολύ. Ίσως μία λύση θα ήταν να τον απειλήσεις ότι θα τον εκθέσεις σε σχέση με το επάγγελμά του. Ο φόβος των επιπτώσεων ίσως τον κάνει να διακόψει γιατί καλώς ή κακώς όταν μιλάμε για εκπαιδευτικό που εκδηλώνει τέτοιες συμπεριφορές, οι επιπτώσεις είναι πιο σκληρές (απομάκρυνση από το επάγγελμα, δυσφήμιση κλπ) και κατ' εμέ δίκαιες. Ωστόσο από πλευράς ηθικής το σωστότερο δεν είναι να τον προειδοποιήσεις μόνο, αλλά να απευθυνθείς πράγματι και ΑΜΕΣΑ στην αστυνομία γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο που απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με μαθητές και μαθήτριες! Στη σεξουαλική του ζωή μπορεί να είναι μαζόχα και να την βρίσκει έτσι, αλλά από τη στιγμή που σε απειλεί το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις.Αν πάλι εκτός των απειλών, αισθάνεσαι ότι κακοποιήθηκες ή ότι έκανε πράγματα παρά τη θέλησή σου, οφείλεις να κάνεις κάτι γρήγορα..
Μίλησε του ευθέα και πες του να σταματήσει αλλιώς θα απευθυνθείς στην αστυνομία. Αν συνεχίσει καλό θα ήταν να το κάνεις πράξη γιατί δεν ξέρεις ποτέ που καταλύγουν τέτοιες συμπεριφορές
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω! Είναι πράγματι λυπηρό αυτό που σου συνέβη, και επιβεβαιώνει το πόσο λίγο ξέρουμε τον άλλον, ο οποίος κρύβεται πίσω από ένα όμορφο παρουσιαστικό, πίσω από μια όμορφη μάσκα, ώστε να κρύβει καλλιτεχνικά το τέρας που έχει μέσα του! Ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον οργανισμό που υπερασπίζεται τις γυναίκες που έχουν δεχθεί βία από τέτοια τέρατα. Ίσως να απευθυνθείς σε έναν δικηγόρο για να ανοίξεις μια υπόθεση εναντίον του, ή ακόμη και η ίδια να συμβουλευτείς έναν ψυχολόγο, για να σου δώσει μια κάποια λύση, αντιμετώπισης ενός τέτοιου υπανθρώπου! Σου εύχομαι καλή τύχη, και να βρεις σύντομα έναν τρόπο για να απαλλαχτείς από αυτό το σεξουαλικό τέρας! Με συγχωρείς που δεν σου έδωσα λύση στο σημαντικό αυτό πρόβλημα που σου δημιουργήθηκε, από μια κατά τα φαινόμενα καλή γνωριμία, αλλά τουλάχιστον δέξου την συμπαράσταση από κάποιον άγνωστο! Ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να σταματήσει, και να σου πάνε όλα καλά!
Scroll to top icon