ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2016 | 16:35

Κακα Ονειρα....

Στη ζωη μου περασα αρκετα ασχημα σε οτι αφορα τον οικογενειακο τομεα. Τοσα οσα δεν θα παει ποτε το μυαλο σας. Και μακαρι να τα μεγαλοποιουσα αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Περασαν τα χρονια και τωρα ζω μονη μακρια απο αυτα τα προβληματα. (ειμαι κοριτσι 20)ΟΜΩΣ,1 στα 3 μου ονειρα ειναι εφιαλτης, και συγκεκριμενα ειναι μια σκηνη στην οποια γινονται φρικτα οικογενειακα θεματα. Δεν ειναι κατι που εχω ζησει. Δεν προκειται για καποια μνημη απο το παρελθον που βγηκε εξω. Ειναι κατι που το μυαλο μου εφτιαξε και ομως συμφωνα με τα εχω ζησει θα μπορουσε ανετα να ειχε συμβει. Δεν προκειται δηλαδη για κατι εξωπραγματικο. Και ετσι εγω στο ονειρο μου υδρωνω, τρεμω, φοβαμαι, ξυπναω, ριχνω νερο στο προσωπο μου και προσπαθω να συνελθω. Προσπαθω να συνειδητοποιησω οτι αυτο δεν εγινε, ειναι μονο κατι που το μυαλο μου εφτιαξε. Προσπαθω να επιστρεψω στα γεγονοτα του σημερα.Αυτες τις 5 μερες συνεβη 2 φορες. Προσπαθω να αποφυγω τα ονειρα. Και ετσι δεν τρωω γλυκα ή βαρια φαγητα το βραδυ και κοιμαμαι με τις ηλεκτρονικες συσκευες μακρια μου. Αλλα αν καμια φορα ξεχαστω, οπως πχ χθες βραδυ και κοιμηθω με το κινητο στο κομοδινο, τοτε μονομιας εφιαλτης. Φοβαμαι αν αυτο θα μου μεινει για παντα; Εχω καποιο ψυχολογικο τραυμα αλλα πως να φυγει απο μεσα μου; Νιωθω οτι εχω στο μυαλο μου ενα μαυρο κουτι με αυτες τις ασχημες μνημες και καθε φορα που ονειρευομαι ή μεθαω ή τελος παντων βρισκομαι σε 'αλλη διασταση' τοτε το κουτι αυτο ανοιγει και με στοιχειωνει.Θελω να το ξεφορτωθω. Βοηθηστε με. Δεν μπορω να παω σε ψυχολογο/ψυχοθεραπευτη γιατι δεν μπορω να εξιστορισω ενα ενα αυτα τα γεγονοτα σε καποιον. Νιωθω πως αν τα πω θα ερθουν να με βρουν παλι. Μακαρι να πατουσα ενα κουμπι και να ξεφορτωνομουν ολα αυτα τα ασχημα απο τη μνημη μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου προτεινω κατι αλλο. Γιατι εχεις ταυτισει το ψυχολογο με το προβλημα και οχι με τη λυση του. Πλην ομως ειναι μονοδρομος.Πηγαινε λοιπον σε ψυχολογο , αλλα οχι γι αυτο το θεμα. Πηγαινε για κατι αλλο. Σιγουρα θα υπαρχει και κατι αλλο που υποβοσκει. Καποιο αγχος πχ που επηρεαζει τις σπουδες, τη δουλεια σου. Ετσι θα καταλαβεις πως λειτουργει η ολη διαδικασια και θα μπορεσεις σταδιακα να λυθεις και να μιλησεις για το κατ εξοχην επιπονο θεμα που σε ταλανιζει.Κανεις αλλος δεν μπορει να βοηθησει. Δεξου το και δωσε στον εαυτο σου την ευκαιρια που του αξιζει. Ετσι μονο θα πας παρακατω. Καλη δυναμη.
Scroll to top icon