ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2016 | 20:38

Εχει σχεση, αλλα λεει οτι θα χωρισει για να ειμαστε μαζι

Λεει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου κ οτι θελει να χωρισει την κοπελα του, για να ειμαστε μαζι. Κ αυτο δεν το λεει μονο σε μενα, το εχει πει κ σε κοινο μας φιλο, δηλαδη οντως θελει να το κανει. Ομως καθε μερα που μιλαμε μου λεει οτι ειναι σε πολυ δυσκολη θεση, γιατι δεν ξερει τι να πει στην κοπελα του κ πως να την χωρισει. Ομως μου λεει οτι δεν με κοροιδευει κ οτι οντως θα χωρισει, απλα θελει λιγο χρονο για να προετοιμασει το εδαφος. Γενικα τον βλεπω πολυ αποφασισμενο. Και οκ, μεχρι ενα βαθμο το καταλαβαινω οτι ειναι λογικο να δυσκολευεται να το πει στην κοπελα του, γιατι ειναι πολλα χρονια μαζι της κ εκεινη τον αγαπαει κ θελει να ειναι μαζι του. Ε και νταξει δεν ειναι αναισθητος, την νοιαζεται, οποτε ειναι λογικο να μην θελει να την πληγωσει, ειδικα απ τη στιγμη που εκεινη δεν φανταζεται οτι αυτος θελει να την χωρισει, οποτε θα της ερθει ξαφνικο. Απλα ωρες ωρες με πιανουν οι ανασφαλειες μου κ φοβαμαι μηπως τελικα το μετανιωσει κ δεν χωρισει.Εχετε βρεθει σ αυτη τη θεση ποτε? Οντως θα το κανει ή με δουλευει? Θελω να μου απαντησουν οσοι/ες το εχουν ζησει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αντε ρε κοριτσι μ πες οτι την την χωριζει για να κανει σχεση μαζι σου,προσεξε ομως γιατι αν ξαναερωτευτει αλλη με τον ιδιο τροπο θα σε αφησει και σενα...Αφου μπαινεις σαν τριτο προσωπο κατι τετοιο σου αξιζει....Ροδα ειναι και γυριζει
Σε τέτοιες περιπτώσεις,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην μπεις από την αρχή. Γιατί και μια πιθανότητα να έχει να είναι κάτι ωραίο το μεταξύ σας, εκμηδενιζεται. Και να χωρίσει που είναι πολύ πιθανό, το εν λόγω άτομο θα θέλει χωροχρονο να "πενθησει" για τον χωρισμό, οπότε αμέσως αμέσως θα σε κάνει στην άκρη (είτε πρακτικά είτε στο μυαλό του). Το συνετο είναι, εφόσον έχεις μπει στον χορο, να απομακρυνθεις διακριτικά. Και ίσως, να το πιανατε από την αρχή κάποια άλλη στιγμή, αν ο χρονος δείξει ότι ήταν κάτι σημαντικό.
Θα σου πρότεινα να είσαι συγκρατημένη μέχρι να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται.Σε τέτοιες περιπτώσεις οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι έχουν "καλή πρόθεση" μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Λοιπόν, κατά κανόνα σε αυτές τις καταστάσεις κάποιοι απλά περνάνε καλά και κρατάνε ένα τρίτο άτομο στην αναμονή, οπότε δίνω περισσότερες πιθανότητες σε αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να είναι ο τύπος η λαμπρή εξαίρεση του κανόνα. Δε θα σου κάνω ηθικολογικό κήρυγμα περί του ότι αυτό δεν είναι σωστό για την άλλη και όλα αυτά τα ωραία, όπως φαίνεται δεν έχεις ηθικές αναστολές και άρα θα πήγαιναν χαμένα τα λόγια μου. Θα σου πω κάτι άλλο και να το κρατήσεις μέσα σου ευχόμενος να μη με θυμηθείς ποτέ: ακόμη και αν χωρίσει, ερωτεύτηκε εσένα στο κλίμα ''παρανομίας'' που ζείτε, ερωτεύτηκε το ''οξυγόνο'' που του δίνεις σε μία μακροχρόνια σχέση. Αν αύριο είναι εκτός της σχέσης, ίσως να μην είσαι το ίδιο 'χρήσιμη'' για εκείνον όπως είσαι τώρα και χωρίς να το αντιληφθείς να καταστείς βαρίδι.
Scroll to top icon