ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2016 | 20:33

Help

Δεν έχω σταματήσει να προκαλώ τον καθηγητή μου στο ιδιαίτερο εδώ και 1 μήνα που κάνουμε μάθημα απορώ πως αντέχει. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχει τεράστια προσόντα και φαίνεται με το πως έρχεται και το πως φεύγει.Το κακό είναι ότι είναι παντρεμένος και μάλλον κωλώνει να χωθεί. Πάντως έτσι που με κοιτάει κάθε φορά με γδύνει με τα μάτια άλλωστε δε φοράω και πολλά στο μάθημα ένα σορτσάκι και αυτό μισό είναι. Μήπως να του ορμήξω εγώ να τελειώνουμε δεν αντέχεται αυτό το μαρτύριο? Φοβάμαι μόνο μην φάω καμιά σφαλιάρα και σηκωθεί και φύγει και δεν τα αντέξω να τον χάσω έτσι χωρίς να τον γευτώ. Πάντως την τελευταία φορά καυλαντίζαμε χοντρά. Εσείς τι λέτε πως να χωθώ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή υπήρξε μια προηγούμενη εξομολόγηση που μας κατηγορούσε ότι δεν απαντάμε σοβαρά και ότι δεν είστε όλοι τρολ, θα απαντήσω σοβαρά και θα σου δώσω επιλογές:1)Βλέπεις πολλές τσόντες. Άμεση μείωση στην μία ημερησίως.2)Στο επόμενο μάθημα, μην βάλεις καν σορτσάκι. Μόνο βρακί και όχι από αυτά τα βαμβακερά, ξέρεις εσύ.3)Πάρε πολλά προφυλακτικά και κάνε ένα μονοπατάκι με αυτά μέχρι το κρεβάτι ή το γραφείο. Αφού είναι καθηγητής, θα του αρέσει.4)Διάβασε τα σχόλιο της Πριγκιπέσσας 50 φορές και γράψε το άλλες τόσες στον πίνακα.
Μας τα χετε πρηξει με τους ερωτες μεταξυ καθηγητων-μαθητων, καθηγητων-φοιτητων, μαμαδων μαθητων με καθηγητες κλπ. Κ βασικα εσυ δεν εισαι καν πειστικη, οποτε σε κοβω για τρολ.
Scroll to top icon