ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2016 | 09:14

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ

Μολις εχω χωρίσει από 6 χρονια σχεση και 1 χρονο αρραβωνιασμένη.Εκείνος μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατι είπε ότι δεν μπορει αλλο να μιλαω συνεχεια για την δουλεια μου, την οικογενεια μου και να μην έχουμε αλλη συζήτηση και οτι επειδη ειμαι κλειστοσ χαρακτηρασ δεν του μιλας οσο θα ήθελα. Το χαρακτήρα μου όμωσ τον ήξερε απο την πρωτη μερα που με γνωρισε. Μπορεί κατα περιόδου λόγω πιεσης στη δουλεια να ειμαι κουραστική αλλα αν δεν μιλήσω στο συντροφο μου σε πιο θα μιλήσω. δεν μπορω να δεχθω αυτο το λόγω για να χωρίσουμε αλλα ειναι αρνητικός να ειμαστε ξανα μαζι. Τι να κανω για να καταλάβει οτι είναι λαθος ολα αυτα ???
6
 
 
 
 
σχόλια
Κάποιες φορές οι συμπεριφορές υποδεικνύουν και τον χαρακτήρα. Εάν ήταν κάτι που τον ενοχλούσε καιρό και το είχε αναφέρει επισταμένα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι, ίσως είναι σημαντικός λόγος να χωρίσει.
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι αυτός ο λόγος χωρισμού. Επειδή δηλαδή του λες πράματα για τη δουλειά σου, την οικογένειά σου κτλ. Μπορεί να βρίσκει πρόφαση και να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό. Δεν είναι ο λόγος από απιστία πχ για να μη θέλει επανασύνδεση. Κάτι άλλο του συμβαίνει που είναι κάθετος στην απόφαση του και αμετάκλητος.
Κάτι δεν έχεις καταλάβει. Δεν χωρίζετε επειδή μιλούσες πολύ. Χωρίζετε επειδή δεν ένιωθε ότι έμενε χώρος να μιλήσει εκείνος. Ότι δεν τον άκουγες. Ότι δεν μετρούσε. Αυτό είναι σοβαρότατος λόγος χωρισμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσεις ότι θα μπορέσεις να το αλλάξεις.
Η εμπειρία από το γάμο μου (και τη συγκατοίκηση πριν και κατά τη διάρκεια) λέει ότι οι σχέσεις φθείρονται από τα ''μικρά'' και όχι από τα ''μεγάλα''. Κάποια στιγμή, το ''κέρατο'' φαντάζει τίποτε μπροστά λ.χ. στην καθημερινή γκρίνια του ενός: το δεύτερο τσακίζει πιο πολύ στο τέλο, όσο και αν κάποιοι τώρα πεταχτούν μέχρι το ταβάνι με αυτό που γράφω. Καθόλου απίθανο αυτό που σου ανέφερε να είναι και ακριβές και τώρα να συνειδητοποίησε την διάσταση του ''προβλήματος'' για εκείνον ενόψει και του γάμου σας αφού είστε πλέον αρραβωνιασμένοι.
Για σενα μπορει να ειναι λαθος το να χωρισετε γι αυτο το λογο, για κεινον ομως προφανως ειναι σωστο. Δεν υπαρχει κατι να καταλαβει, αυτη ειναι η επιλογη του ειτε σ αρεσει, ειτε οχι. Πολλες φορες στην αρχη της σχεσης δεν μας ενοχλουν καποια χαρακτηριστικα του συντροφου μας, ισως και να κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε, γιατι ειμαστε ερωτευμενοι, με τον καιρο ομως καποιες συμπεριφορες μπορει να σε κουρασουν κ να γινουν ανυποφορες. Προφανως κ αυτος λογω του οτι ειστε καιρο μαζι, επαψε να σε βλεπει κ σενα μεσα απ το πρισμα του ερωτευμενου, σε ειδε στις πραγματικες σου διαστασεις, κ ειδε οτι δεν μπορει να ανεχτει καποια στοιχεια του χαρακτηρα σου.
Scroll to top icon