ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 09:08

Χωρισαμε με λαθος τροπο

Γεια σας ημουν με το αγορι μου 2 χρονια μαζι,εγω 23 αυτος 26 . Γενικα ειχαμε μικροτσακωμους αλλα οχι κατι το σπουδαιο. Με χωρισε λοιπον γτ λεει εισαι μια πρηξο!!!!!!! Του λεω εγω και συ εισαι ενας μικροτσουτσουνος μαλακας(το 1 ισχιει αλλα δεν με ενοιαζε). Μου λεει λοιπον ενω εγω περιμενα να με βρισει γτ ειναι οξυθυμος το εξης. Ετσι με μετρας λοιπον...δεκτο. Εκεινη την ωρα εφυγε...και με αφησε μονη!!!!!!! Δεν ξερω τι να κανω...θελω απλα να του πω οτι δεν το ενοουσα και να τον κερδισω πισω αν γινεται..αν οχι απλα να μην λεει πως ειμαι ρηχη γτ δεν ειμαι.
12
 
 
 
 
σχόλια
Πώς φαίνονται από μακρυά οι σχέσεις αγάπης! Πραγματικά είστε ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι που το λεξιλόγιό σας είναι εμπλουτισμένο με αφοσίωση και αγάπη!
Δεν βλέπω που είναι το μεμπτό. Ετσι ακριβώς μετρανε οι γυναίκες τους άντρες.Προσωπικά ξεσπάω με χριστοπαναγίες.Ασχημο; Αντιαισθητικό; ΝΑΙΠροσβλητικό προς το συνομιλητή σου; ΟΧΙ Αν έχει έστω λίγη αξιοπρέπεια θα πρέπει να σε κάνει στην άκρη.Λες οτι δεν είσαι ρηχή. Σε πιστεύω γιατι αν ήσουν "ρηχη" θα σου έφτανε το μέγεθος του χαχαχαχαχα
Δεν χωρίσατε για λάθος λόγο...δεν υπάρχει λάθος λόγος για να χωρίσεις. Αυτός ένοιωθε οτι τον έπρηζες, δεν αισθανόταν καλά στην σχέση και ήθελε να χωρίσετε. Τα μικροκαυγαδάκια μπορεί να ήταν χαριτωμένα για σένα αλλά αυτόν τον ενοχλούσαν τοσο ωστε να χωρίσετε. Και σου είπε αυτο που αισθανόταν, οτι τον έπνιγες/έπρηζες. Εσύ από την άλλη ήθελες να τον κάνεις να πονέσει και του είπες κάτι που ήξερες οτι θα τον πλήγωνε. Δεν είσαι ρηχή, όχι, αλλά είσαι μνησίκακη (γιατι το έκανες ενσυνείδητα). Θίχτηκες και ήθελες να τον κάνεις να πονέσει αλλά τώρα το μετάνοιωσες και ίσως να είναι αργά.
Να' σαι καλά με έκανες και γέλασα: ισχύει το μικροτσούτσουνος αλλά δεν ισχύει το μαλάκας! Σοβαρά τώρα: τον ''σκότωσες'' τον άνθρωπο, ακόμη και να τα βρείτε τώρα, θα στο χτυπήσει πολύ άσχημα μία ημέρα όλο αυτό.
Συμφωνω απολυτως. Εγω ποτε δεν εχω νιωσει οτι πανω στα νευρα μου ειπα κατι που να πληγωσει ανεπανορθωτα τον αλλον κ ουτε ποτε μου εχει πει κανεις οτι ενιωσε ασχημα με κατι που του ειπα, οταν τσακωνομασταν. Γιατι ακομα κ οταν ειμαι σε ενταση, ξερω να το διαχειριζομαι κ δεν ξεφευγω. Κ στο κατω κατω, αν ειμαι σε μεγαλη ενταση, θα αποφυγω να τσακωθω με τον αλλον εκεινη τη στιγμη, θα περιμενω να ηρεμησω πρωτα, για να μην πω κατι που θα στενοχωρησει τον αλλον.Οκ, το να σου ξεφυγει ενα "δεν σε αντεχω, μου σπας τα νευρα" πανω στην ενταση, παει στο καλο, αλλα το να αρχισεις να θυμασαι τι εκανε ο αλλος περσυ κ να του το κοπανας ετσι στο ασχετο, απλα για να τον κανεις να νιωσει ασχημα, για μενα ειναι απαραδεκτο. Ο τσακωμος δεν γινεται για να εκτονωνεις τα νευρα σου πανω στον αλλον κ να τον κανεις να αισθανθει σκουπιδι, γινεται για να λυνεις ενα θεμα με οσο το δυνατον πιο πολιτισμενο τροπο γινεται.
Έτσι ακριβώς κάνω και εγώ. Εγώ μάλιστα συνήθως δε μιλάω καθόλου, και τα κραταω μέσα μου.. Σέβομαι απεριόριστα τη κοπέλα που έχω δίπλα μου, και ποτέ δε θα επέτρεπα στον εαυτό μου να την πληγώσει με τα λόγια του...!
Ο χαρακτήρας φαίνεται στο θυμό και στο καβγά... Ειπες βαριά κουβέντα, που σιγουρα τον πληγωσες. Μην περιμένεις πολλά από τη πλευρά του, και με το δίκαιο του... Όταν αγαπάμε κάποιον, ακόμα και αν μας βγάλει εκτός εαυτού δε λέμε λόγια που τον πληγωνουν τόσο βαριά
Ακριβως. Για μενα ειναι πολυ σημαντικο καποιος να ξερει να ελεγχει τα νευρα του κ δεν συμφωνω καθολου με αυτους που λενε οτι "ε οκ, πανω στα νευρα σου θα σου ξεφυγει κ κατι παραπανω". Οχι, να μην σου ξεφυγει. Οταν ξερεις να το ελεγχεις, δεν σου ξεφευγει τιποτα που να ειναι τοσο βαρυ κ να πληγωνει τοσο τον αλλον.
Έτσι ακριβώς. Και τι να την κάνω εγώ μία σχέση όταν στα καλά του ο άλλος/αλλη είναι μέσα στα μελια, και στους καβγάδες, που πάντα θα υπάρχουν σε μία σχέση πετάει βαριές κουβέντες που πραγματικά πληγωνουν τον άλλον... Αυτό δε το θεωρώ αγάπη, το θεωρώ βγάζω το κόμπλεξ μου στον άλλον. Και όποιος λέει ότι πάνω στα νεύρα μου το είπα δε ισχύει, είναι λάθος. Πανω στο θυμό λέγονται όλες οι αλήθειες
Ναι δεν εισαι ρηχη, αλλα με την πρωτη ευκαιρια του πεταξες το σχολιο για το μοριο του. Κ εφοσον λες κιολας οτι ισχυει το οτι δεν εχει μεγαλα προσοντα, φανταζομαι οτι οταν το ειπες, αυτος θα το πιστεψε οτι το εννοεις, γιατι οσο να ναι αυτα τα πραγματα ειναι αντικειμενικα. Οποτε ασε τα "δεν το εννοουσα'. Μια χαρα το εννοουσες. Προφανως κ δεν θα σε δεχτει πισω, αν εχει λιγη αξιοπρεπεια, κ καλα θα κανει.
Scroll to top icon