ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2016 | 00:21

Κόκκινες ορμές (@#!$?@&*?)

Λιώνω...Δε μου αρέσει εμφανισιακά. Δεν είναι ένας άντρας που αν τον έβλεπα εκτός εργασιακού χώρου θα γυρνούσα να τον κοιτάξω. Δεν έχει απολύτως τίποτα από όσα με τραβάνε σε έναν άντρα... αλλά τον θέλω! Σεξουαλικά. Τον σκέφτομαι συνεχώς. Αν μπορούσα θα τον έβαζα κάτω και θα του άλλαζα πολλά φώτα. Αλλά δε γίνεται. Είναι παντρεμένος. Οπότε αρκούμαι στην ιδέα. Κάθε μέρα λοιπόν μετά τη δουλειά, που ως επί το πλείστον, είμαστε διαρκώς μαζί, γυρνάω σπίτι και τον σκέφτομαι. Τον σκέφτομαι με χίλιους δύο τρόπους. Από την αρχή έδειξε ότι του αρέσω. Δεν το έκρυψε ποτέ. Μου κάνει ασταμάτητα κοπλιμέντα και κάνω πως δεν τα ακούω ή δε δίνω απολύτως καμία σημασία. Και όλη μέρα με κοιτάζει με ένα βλέμμα που λέει πολλά και χαμογελάει. Τον αποφεύγω και δεν του μιλάω αλλά δεν καταλαβαίνει.Και οι ορμές έχουν χτυπήσει κόκκινο..
8
 
 
 
 
σχόλια
Μια μικρή απόδειξη ότι η σεξουαλική έλξη έρχεται χωρίς προφανή αιτία και χωρίς να κρατάει λίστα προυποθέσεων στο χέρι...Τώρα για σένα εξομολογούμενη καλό κουράγιο δεδομένου ότι είναι παντρεμένος. Ο επόμενος εύχομαι να είναι πιο συμβατός σε κοινωνικό επίπεδο χωρίς παραχωρήσεις σε αυτό που θα κάνει στο μυαλό σου.
'Ισως οι αρνητικές είναι όχι τόσο για την άποψη περί της μη κατηγοριοποίησης του έρωτα, όσο για το "αυθόρμητο" της συγκεκριμένης περίπτωσης..Με απλά λόγια, αν δεν της είχε δείξει ερωτικό ενδιαφέρον από την αρχή και δεν την πολιορκούσε εκ του ασφαλούς, θα αποτελούσε για εκείνη ερωτική φαντασίωση ή θα ήταν απλά ένας αδιάφορος παντρεμένος συνάδελφος;;;
Μα Λεμόνι η σεξουαλική έλξη βασίζεται και στο τι κάνει και λέει ο άλλος εκτός όλων των άλλων. Δεν είναι μόνο υπόθεση των ματιών (αλλιώς θα ήμασταν με τις αφίσες στο προσκεφάλι μέχρι τα γεράματα) αλλά υπόθεση όλου του εγκεφάλου. Οπότε το ενδιαφέρον όπως της το εξέφρασε συνετέλεσε στην έλξη. Η προσέγγιση κάποιου άλλου ενδεχομένως δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα (αλλιώς θα φαντασιωνόμασταν όποιονδήποτε μας την έπεφτε)Δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Της άρεσε αυτό που κάνει στο μυαλό της! Γι'αυτό είπα "ο επόμενος να είναι πιο κοινωνικά συμβατός χωρίς παραχωρήσεις σε αυτό που κάνει στο μυαλό της".
Scroll to top icon