ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2016 | 16:43

οδήγηση

Χωρίς να το θέλω μου βγαίνει μια κακία για τα άτομα που είναι στην ηλικία μου ή μικρότερα και οδηγούν. Νιώθω πολύ μειονεκτικά που είμαι 29 και ακόμα μετακινούμε με λεοφωρείο σαν να είμαι μαθήτρια και πιστεύω ότι οι φίλοι μου που έχουν αυτοκίνητα με λυπούνται που ταλαιπωριέμε και αποφεύγω τις βραδινές εξόδους. Ζηλεύω που δεν μπορώ να πάω οπου θέλω και υποχρεώνομαι στον ένα και τον άλλο, είναι πολύ άσχημο. Όταν ακούω να γκρινιάζουν για την κίνηση ή παθαίνουν ζημιά στο αυτοκίνητο χαίρομαι. Είμαι πολύ κακιά; Πριν προλάβετε να μου πείτε να βγάλω δίπλωμα, να ενημερώσω ότι με τα 300 ευρό μισθό και ένα σωρό άλλα σημαντικά έξοδα είναι πραγματικά αδύνατο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και γω είμαι περίπου στην ηλικία σου και δεν οδηγώ, ούτε έχω αυτοκίνητο. Μετακινούμαι κάποιες φορές με λεωφορείο αλλά περπατώ συνέχεια. Γιατί να ζηλεύεις και να νιώθεις μειονεκτικά? Εμένα προσωπικά όσο και να ακουστεί περίεργο δεν μου αρέσει να οδηγώ ( αν και ξέρω), προτιμώ το περπάτημα για να είμαι σε φόρμα και γενικώς κάνει καλό στην υγεία. Τώρα αν εσύ θέλεις να μάθεις, κάποια στιγμή που θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου θα πάρεις το δίπλωμα.
Scroll to top icon