ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.10.2016 | 23:31

Πόσο καιρό διαρκει η φάση μανίας ?

Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή αφού η κόρη μας ήταν δύο ετών. Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές εκείνη την εποχή. Έκτοτε με την θεραπεία του ήταν όλα καλά (τουλάχιστον έτσι νομίζω) μέχρι το φετινό καλοκαίρι που ήταν η πρώτη φορά που πήρε ξεχωριστά άδεια. Είχαμε πιεστεί οικονομικά όπως όλος ο κόσμος άλλωστε την σήμερον ημέρα. Μόλις επέστρεψα από το χωριό μου που είχα πάει με τα παιδιά μου (στην πορεία του γάμου αποκτήσαμε και ένα αγοράκι με την θετική γνώμη ψυχιάτρου και γυναικολόγου ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα). Μόλις γυρίσαμε λοιπόν έφυγε από το σπίτι δημιουργοντας μια φασαρία και με την αιτιολογία ότι θα έπρεπε να διώξω την μητέρα μου από το σπίτι που μένει το οποίο είναι στο όνομα μου για να το νοικιάσει, να πάρω μέρος της σύνταξης της...και αφού μας εγκατέλειψε και μας έδιωξε από το σπίτι απειλώντας ότι δεν θα δίνει διατροφή πήγα στο δικηγόρο και με ασφαλιστικά μέτρα πήρα την επιμέλεια των παιδιών και διατροφή 300 ευρώ. Το θέμα είναι ότι κάθε άλλο παρά όπως έγιναν τα πράγματα λέει στον κόσμο και ότι είναι πλήρης αδιάφορος και ότι διαλαλει ότι χώρισε για το οικονομικό δηλαδή τώρα που θα δίνει διατροφή θα είναι καλύτερο το οικονομικό του θεωρώ ότι είναι σε φάση μανίας αλλά έχουν περάσει δύο μήνες. Πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει μια φάση μανίας ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς παρέμβαση η φάση μανίας είναι πιθανό να διαρκέσει μήνες. Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ψυχίατρό του, ακόμη και να είσαι εκνευρισμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν ( που είναι και λογικό ), πρέπει να προσπαθήσεις να τον βοηθήσεις. Αν βρίσκεται όντως σε φάση μανίας θα αισθανθεί άσχημα με όσα έκανε όταν αυτή τελειώσει. Επίσης μπορεί να χρειάζεται βοήθεια ανάλογα με τη σοβαρότητα.
Scroll to top icon