ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.10.2016 | 01:24

Ο πρώην μου πήρε ό,τι του άξιζε!

Ο πρώην μου νόμιζε ότι ήταν "κελεπούρι". Με τραβολόγησε κανά 2 χρόνια, ώσπου κατάλαβα ότι μόνη μου μπορώ και καλύτερα. Μια μέρα, λοιπόν, μετά τις γνωστές του "ακεφιές" τις οποίες συνήθιζε για να μ' έχει του χεριού του, του στέλνω μήνυμα και του ζητάω να χωρίσουμε. Δεν με πήρε και πολύ στα σοβαρά. Μόλις όμως πέρασαν οι μέρες και κατάλαβε ότι το εννοούσα, του ήρθε κεραμίδα. Για κανά 2 μήνες μου έστελνε απανωτά μηνύματα και με έπαιρνε κλαίγοντας. Εγώ βράχος! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και εγώ πολύ το φχαριστήθηκα που του φέρθηκα μ' αυτό τον τρόπο. Τελικά, το "κελεπούρι" πήρε ό,τι του άξιζε!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, αλλά δεν μας είπες..Εσύ πως είσαι μετά απ' όλο αυτό;Θέλω να πω, καλά όλα αυτά, αλλά τα λες, λες και μοναδικός σκοπός σου ήταν να τιμωρήσεις το παλιόπαιδο. Το βασικό είναι να απομακρύνεσαι από τοξικές καταστάσεις για να είσαι εσύ καλά, όχι για να τιμωρήσεις τον κάθε κοκορόμυαλο.Επίσης τί πάει να πει "σε τραβολόγησε"; Ήσουν κι εσυ στη σχέση.Με την ίδια λογική ας μην τραβολογιόσουν!Μην του ρίχνεις απόλυτες ευθύνες λες κι εσύ δεν είχες μερίδιο...Απλά μην ασχολείσαι.
Scroll to top icon