ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 20:21

Houston we have a problem !!!!

Ο σύντροφος μου έχει πρόβλημα στίσης. Προσπαθω να τον βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ να το ξεπεράσουμε μαζί του δείχνω κατανόηση , αλλά και όταν έχει θετικά αποτελέσματα που θα είναι για λίγα λεπτά ,δεν με ικανοποιεί. Είμαι να σκάσω γιατι σε όλους τους άλλους τομείς τα πάμε τέλεια ,τον θέλω στην ζωή μου και δεν εχω βάλει ημερομηνία λήξης πρώτη φορα στη ζωή μου, αλλά είμαι πιεσμένη πολύ συναισθηματικά με ότι συμβαίνει και δεν μπορώ να εκτονωθώ εγω ενώ εκείνος μπορεί όποτε κάνουμε σεξ.Εκείνος φτάνει στην κορύφωση ενώ εγω δεν εχω φτάσει ούτε στα μισα! Για πόσο θα αντέξω αναρωτιέμαι μέσα μου αυτή την κατάσταση.
4
 
 
 
 
σχόλια
αν εχετε καλη επικοινωνια και το σηκωνει γενικως το κλιμα μεταξυ σας, πρεπει να το συζητησετε. Το σεξ ειναι μεγαλο αγκαθι στη σχεση αλλα νομιζω η προωρη εκσπερματωση δεν ειναι προβλημα που δε λυνεται. Αν σ αγαπαει θα παει σε ενα ειδικο σεξολογο. Παντως ειναι λεπτο το θεμα και οι ανδρες ιδιιατερα ευαισθητοι με αυτο! Εγω θα του μιλουσα καταρχας να δω αν τον προβληματιζει γ μενα καθολου ή στα αρχιδακια του.
Καταρχήν, όπως το περιγράφεις δεν έχει πρόβλημα στύσης αλλά πρόωρης εκσπερμάτισης. Παραθέτω ένα ενδεικτικό Link για τους τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος:http://andrologia.gr/service/proori-ekspermatosi/?gclid=CMu7mqLY4s8CFdQ_GwodBKwESgΑπό εκεί και πέρα, κουβέντιασέ το όμορφα με το σύντροφό του, γιατί η αναγνώριση του προβλήματος είναι το ήμισυ της λύσης του. Εκτός αυτού, αναζητήστε ''εναλλακτικούς'' τρόπους για την ικανοποίησή σου. Και κάτι τελευταίο: εάν κάνετε έρωτα δεύτερη φορά σερί, συνήθως ο άντρας έχει μεγαλύτερη διάρκεια στύσης.
Scroll to top icon