ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2016 | 12:16

Για το σεξ

Υπάρχει αυτό που λένε καλός/καλη στο κρεβάτι? Εγώ πιστεύω είναι θέμα χημείας,εμπειριας,γουστων του παρτενέρ...επίσης αυτο που λένε ότι ή γυναίκα δεν είναι καλή όταν δεν κάνει τίποτα στο κρεβάτι ! όταν ο άντρας προτιμά 9/10 φορές στάσεις που ή γυναίκα δεν μπορεί να κάνει κ πολλά πέρα απτό να κουνιεται λίγο κ αυτή(στα 4 ,στο πλάι,μπρουμιτα) μας μένει μόνο ή στάση γυναικα από πάνω για να κριθουμε που πάνω κάτω όλες το ίδιο κάνουμε!το μόνο σημείο που πιστεύω οντως κρίνεται ή επίδοση της γυναίκας είναι τα προκαταρκτικά..τι πιστεύετε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Τα ερωτήματά σου υποδηλώνουν μάλλον γυναίκα άσχετη από πραγματικό σεξ. Δεν μπορώ να σου κάνω λεπτομερή ανάλυση για τις γυναίκες, θα σου πω όμως ότι πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες συνιστούν την ειδοποιό διαφορά μεταξύ σας αναφορικά με την σεξουαλική σας απόδοση. Και ναι, υπάρχει ''καλή'' και ''κακή'' με τα κριτήρια ενός άντρα γυναίκα, όπως φαντάζομαι το αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την κρίση των γυναικών για τους άντρες.
Σωστά, είναι ακριβώς θέμα χημείας, εμπειρίας και γούστων.Όμως επειδή κάθε αρσενικό διδάσκεται θεωρία στο μεγάλο σχολείο της πορνογραφίας, μοιραία περνούν κάποια στερεότυπα σχετικά με το ρόλο της γυναίκας στο σεξ. Κάποιος αριστούχος της πορνογραφίας μπορεί να ταυτίζει την καλή στο κρεβάτι με την πορνοστάρ του γούστου του.Επομένως δεν υπάρχει μία οριζόντια απάντηση. Αν το δούμε πάντως κάπως ..ακαδημαϊκά, η καλή (όπως και ο καλός) παρτενέρ κρίνεται με όρους χημείας, φαντασίας, αντίληψης (του τι θέλει ο άλλος, χωρίς να χρειάζεται να το πει), αμοιβαιότητας (να ενδιαφέρεται να δώσει ικανοποίηση) και υγιεινής.
"κρίνεται με όρους χημείας, φαντασίας, αντίληψης (του τι θέλει ο άλλος, χωρίς να χρειάζεται να το πει), αμοιβαιότητας (να ενδιαφέρεται να δώσει ικανοποίηση) και υγιεινής. Πηγή: www.lifo.gr"Αυτό.
Πιστεύω ότι δεν έχεις ιδέα περί του θέματος. Aφού ρώτησες πρέπει να είσαι διατεθειμένη να λάβεις και απαντήσεις που ίσως να μην σου αρέσουν. Αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν θες και να μάθεις παρόλο που προσποιείσαι ότι θες. Short answer: yes.
Scroll to top icon