ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2016 | 13:54

Γυναίκες ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι δεν γνωρίζεται τη ζητάτε. Καταρχάς είμαι άτομο που δειχνη σεβασμό σε κάθε είδους ανθρωπινής προσωπικότητάς.. Όταν είμαι σε σχέσει μου αρεση να δίνω απολυτή προσωπική ελευθέρια δλδ να μην κάνω ζήλιες( εξαρτάται φυσικά από τι) να διασκέδασή με τους φίλους και φίλες.. Άλλα έρχεται η στιγμή που είτε θα μου κάνει πρόβλημά πως δεν ενδιαφέρομαι (Αυτό δεν το κατάλαβα ακόμα πως γίνατε να μην ενδιαφέρεσαι από τη στιγμή που δίνεις ελευθέρια και δεν προσπαθείς ούτε να αλλάξεις την εσωτερική η εξωτερική εμφάνισή, να αφήνεις να κάνει ο, τι Θέλει, να εισαι διπλα της στα δυσκολα και ομορφα και να γουστάρεις γιαυτό που είναι, για τον τρόπο συμπεριφοράς, και άλλα πολλά). Και στο τέλος αυτή να μου κάνει ζήλιες και να προσπαθώ να με περιοση σε εξόδους με φίλους και να ζήτα αλλαγές συγνώμη άλλα αυτό δεν είναι αγάπη είναι κάποιου είδους κτιτικοτιτας. Στο τέλος ποιος ξέρει τι είναι αγάπη υπάρχει κάνεις που να μπορεί να προσδιοριση αυτή την λέξεις.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πρωτον παλικαρι μου με το που διαβαζω τιτλο "γυναικες"σταματαω.Δηλαδη κατσε ,ολες οι γκομενες που δεν γνωριζομαστε στην Ελλαδα ειμαστε ολες ιδιες κατα την αποψη σου και σκεφτομαστε ιδια επειδη εσυ περιτρυγυριζεσαι απο ενα συγκεκριμενο στυλ και σου τυχε μια γκομενα.Δευτερον μαθε greek φιλος.
Μετά από αποκρυπτογράφηση παρομοίως όπως αναφέρει και η Κόμπρα παραπάνω, θα έλεγα τα εξής: Όταν έχεις μία σχέση, χωρίς να σημαίνει ότι βάζεις χαλκά στον άλλο, δε σημαίνει ότι δεν αποδέχεσαι ο ίδιος έναν αυτοπεριορισμό της ελευθερίας σου. Αν δεν υπάρξει αυτός ο ''περιορισμός'', τότε δε μιλάμε για σχέση καν αλλά για τυχαίες συνευρέσεις (σε κάθε επίπεδο) δύο ατόμων.
Μετά από σοβαρή προσπάθεια αποκρυπτογράφησης, έχω να σου πω το εξής: Σε μια σχέση χρειάζεται ισορροπία και φυσικά, να σέβεσαι τα θέλω του άλλου. Στην αρχή, τα πράγματα είναι πάντα πολύ πιο χαλαρά. Όσο δένεσαι με τον άλλον, θέλεις να τον βλέπεις πιο συχνά, να περνάς περισσότερες ώρες μαζί του/της. Όταν φτάνεις στο σημείο αυτό, το θέμα είναι το πως θα το χειριστείς και μόνο. Εννοείται ότι παίζει ρόλο και η διάθεση του/της συντρόφου, αλλά αν η κοπέλα σου π.χ. σου πει ήρεμα και λογικά ότι θέλει να σε βλέπει περισσότερο και εσύ δεν νιώθεις το ίδιο, τότε οκ, χωρίζετε τους δρόμους σας και τέλος.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου ή το θέλω σου στον άλλον. Ούτε η μία μεριά, ούτε η άλλη. Αν και η ρομαντική μου μεριά, θα σου έλεγε ότι αυτά βγαίνουν αυθόρμητα, χωρίς συζητήσεις και παράπονα.Υ.Γ. Οι έξοδοι με φίλους είναι λογικό να περιοριστούν, από την στιγμή που μπαίνει ένας άνθρωπος στην ζωή σου και υπολογίζεις και το δικό του πρόγραμμα. Έμφαση στην λέξη περιοριστούν. Όχι να απαγορευτούν ή να εξαλειφθούν.
Scroll to top icon