ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 17:59

πιστεύεις πως σε αγνοώ αλλά δεν παίζει αυτό κοπέλα μου...εσύ με αγνοείς!

Αν ξαναδείς μίλησέ μου εσύ γιατί οκ έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας εσύ την άνοιξες και εγώ συνέχισα τη συζήτηση...λοιπόν σπάσε τον τοίχο που έχεις κτίσει μεταξύ μας και μίλησε μου όταν με δεις σε παρακαλώ δηλαδή αν αυτό θες να σε παρακαλέσω σε παρακαλώ από εδώ ρε κοπέλα μου γιατί δεν παίρνεις από λόγια προφορικά τουλάχιστον από εδώ θα το διαβάσεις ελπίζω δηλαδή γιατί αυτή η κατάσταση δεν υποφέρεται πια!!νομίζω ότι ζω σε ένα κωλοόνειρο από τότε που σε γνώρισα και μετά κατάλαβέ με και έλα να μου μιλήσεις γιατί σου είπα σε νιώθω αλλά μάλλον παίζεις τόσο καιρό το χειρότερο παιχνίδι και βαρέθηκα πια το παιχνίδι αυτό με τα άλλα τα κωλόπαιδα γιαυτό και έκοψα από όλους έχω τσαντιστεί!έχω πείσει τον εαυτό μου ότι σου έκανα κάτι κακό αλλά δεν ισχύει αυτή η αίσθηση πια είσαι το πιο όμορφο άτομο που γνώρισα δεν γίνεται να με έχεις φτύσει έτσι καταντάει κουραστικό αλήθεια και δεν με καταλαβαίνεις ακόμα!!εύχομαι να με καταλάβεις αν μπορέσεις κάντο!!Αλέξης προς Κωστν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί κατηγορείς/ θυματοποιείς τον εαυτό σου για κάτι που λες ότι δεν έκανες? Ωραία τα γράφεις εδώ, αλλά θα ήταν καλύτερα να της τα πεις από κοντά, χωρίς συναισθηματισμούς ή εντάσεις και χωρίς μεγάλες προσδοκίες από το εν λόγω άτομο, για να μην απογοητευτείς περισσότερο. Καλή τύχη! :)
Scroll to top icon