ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2016 | 18:58

Γιατί μερικοί αντιδρούν κάπως περίεργα;

Μόρφωση.Πας στο ΕΑΠ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είσαι άνω των 30. Πας για σπουδές στο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και όλοι σε κοιτάνε σαν να είσαι εξωγήινος. Εκτός και αν πηγαίνεις για μεταπτυχιακό που εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.Δλδ. υπάρχει πουθενά κανόνας που να λέει οτι το ''ιδανικό και σωστό'' είναι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να μην βλέπουμε φοιτητές-φοιτήτριες άνω των 25; Ή άνω των 30; Ή άνω των 35; Για πτυχίο, το τονίζω.Τύπου οτι πρέπει μέχρι τα 18 να έχεις τελειώσει το σχολείο, έτσι και μέχρι τα 25 να βγαίνεις απο το πανεπιστήμιο και όχι να μπαίνεις σε αυτό;Και ναι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αλλά αν υπήρχε πρόβλημα, τότε δεν θα δέχονταν απο ένα όριο ηλικίας και μετά το να δώσεις εξετάσεις για την τριτοβάθμια.... Άρα μερικοί πρέπει να ''ξεμπερδέψουν'' με αυτά τα κολλημένα στερεότυπα που έχουν και δυστυχώς και παιδιά 20 χρονών που χλευάζουν άτομα μεγαλύτερα που κάνουν αυτό το βήμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στη δική μου σχολή όλα αυτά τα χρόνια είχαμε άπειρο κόσμο άνω των 40 και των 50 και των 60 παρακαλώ! που παρακολουθούσε. Εντύπωση μου έκανε μόνο στο 1ο έτος, μετά είδα ότι δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο και μου κάνει εντύπωση που η δική σου εμπειρία είναι άσχημη. Θα μου πεις, στα 50 κ τα 60 δύσκολα αλλάζει καριέρα κάποιος, πιο πολύ από χόμπυ το κάνει, ενώ εσύ το θέλεις για να θέσεις πρακτικές βάσεις στην επαγγελματική σου πορεία αλλά και πάλι. Όπως και να 'χει, πανεπιστήμιο είναι, τόσο κόσμο έχει, θα βρεις ανθρώπους να ταιριάζετε. Καλή συνέχεια και καλό πτυχίο!
Scroll to top icon