ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2016 | 17:23

Η ζωή είναι άδικη

Νιώθω πως η ζωή είναι τόσο άδικη και αυτό με κάνει και νιώθω πολύ άσχημα, μου χαλάει όλη την ψυχολογία. Είμαι 27 χρονών, μένω στην επαρχία και έχω τελειώσει βιολογία. Είμαι όμορφη, αρκετά θα έλεγα. Αλλά όχι δίμετρο μοντέλο. Δεν έχω περιουσία, αλλά υπάρχουν σταθερά κάθε μήνα οι μισθοί των γονιών μου. Συν ό, τι βγάζω εγώ από τα μαθήματα που κάνω. Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε, παιδάκια στην Αφρική αλλά και στην Ελλάδα πλέον που δεν έχουν καθαρό νερό και στέγη και ασφάλεια. Ενώ εγώ τα έχω όλα αυτά. Όμως νιωθω τόσο άσχημα που κάποιες γυναίκες βγάζουν εκατομμύρια επειδή είναι δίμετρες ξανθομαλλούσες και δουλεύουν ως μοντέλα και τυλίγουν διάφορους κληρονόμους ή κάποιες άνδρες είναι διάσημοι και βγάζουν τα χρήματα επειδή κλωτσάνε καλά μία μπάλα! Ή κάποιοι γεννιούνται σε πλούσιες οικογένειες. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι καλύτερο να κάνω, να συνεχίσω το μεταπτυχιακό μου ή να γυμνάσω τον πισινό μου και να κοιτάξω να βρω κανέναν τέτοιο! Σίγουρα δεν ξέρω αν όλοι αυτοί που λέω είναι ευτυχισμένοι (παράδειγμα η άτυχη Amy Winehouse). Αλλά η κρίση με έχει επηρεάσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Με ενοχλεί άλλοι να έχουν κότερα και εγώ, αφού για εμένα μπορώ να μιλήσω, να μην έχω κάθε μήνα να βάλω βενζίνη και να μετράω και το τελευταίο ευρώ. Ξέρω πως άλλοι είναι πολύ χειρότερα, αναγνωρίζω όλα όσα έχω. Στεναχωριέμαι για όσους είναι χειρότερα. Αλλά είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια ώστε να ζηλεύει το καλύτερο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λες πως η κριση σε εχει επηρεασει αρνητικα. Το λογικο θα ηταν να αισθανεσαι καλυτερα, καθως πλεον οι περισσοτεροι εχουν σοβαρο οικονομικο προβλημα, πχ χρωστουν, δεν εχουν να πληρωσουν τη δεη κ βασικα εξοδα, ενω εσυ οχι. Ξερεις πως κ προ της κρισης δεν ηταν ολοι κροισοι, ουτε με κοτερα. Ξερεις επισης, απο ολους αυτους που κλωτσουν μια μπαλα μια χουφτα ξεχωριζουν κ βγαζουν τα εκατομμυρια. Το ιδιο συμβαινει κ με τα μοντελα. Το ιδιο ισως συμβαινει κ με αυτες που ψαχνουν πλουσιο γαμπρο. Τωρα που το θυμαμαι ξερω και εναν βιολογο που εκανε μια επιτυχημενη επιχειρηση κ εβγαλε πολλα λεφτα. Ο νοων νοειτο.
Scroll to top icon