ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2016 | 19:09

Μα πότε επιτέλους;;

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι ένας διαγωνισμός ομορφιάς, εξυπνάδας, "καλυτερότητας"; Δεν έχει νόημα να συγκρινόμαστε με πρώην,νυν, μελλοντικούς συντρόφους των ανθρώπων που ερωτευόμαστε και ποθούμε. Το ότι μπορεί να επέλεξαν στο παρελθόν ή να επιλέγουν τώρα κάποιον άλλο δεν σημαίνει ότι αυτός ο άλλος είναι καλύτερος ή χειρότερος από μας, ότι αξίζει περισσότερα ή λιγότερα τέλος πάντων. Σίγουρα μας πονάει.....Οι σχέσεις όμως έχουν να κάνουν με χημεία, με το τι μας ταιριάζει ή οχι, τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα ή άσχημα . Αν ο άλλος επιλέγει να μην δημιουργήσει μαζί μας σχέση σημαίνει ότι κάτι δεν κόλλησε μεταξύ μας. Και σίγουρα υπάρχει πάντα κάποιος άλλος άνθρωπος που μπορεί να εκτιμήσει, να θαυμάσει, να ποθήσει όσα έχουμε ως εικόνα αλλά και μέσα μας και με τον οποίο μπορούμε να νιώσουμε αμοιβαιότητα και να μοιραστούμε πολλά όμορφα πράγματα!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Στην χημεία (μιας και μνημονεύεται πάντοτε σε αντίστοιχα θέματα) υπάρχουν κάποια στοιχεία που δρουν ως "καταλύτες" των χημικών αντιδράσεων. Απλά ας το σκεπτόμαστε στο πίσω μέρος του μυαλού.
Scroll to top icon