ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2016 | 21:23

Αποφαση

θα παω σε γραφειο γνωριμιών. Το αποφάσισα. Αν και δεν είμαι καθόλου ο τύπος για τέτοια φάση, θα το κάνω. Χρόνια τώρα δεν έχω γνωρίσει κανέναν της προκοπής και επιπλέον δεν έχω και κοινωνικό κυκλο για να βγαίνω έξω.όχι δεν είμαι περίεργη ή κακασκημη ή ή ή...Απλά δουλεύω απο το σπίτι μου και όλοι οι παλιοί φίλοι-γνωστοί έχουν τακτοποιηθεί με τα ταίρια τους και τις ζωες τους.ναι , όσο το σκέφτομαι, τόσο εκεί καταλήγω. θα πάω σε γραφείο γνωριμιών και θα προσπαθήσω να σε βρώ (ελπίζω μόνο να σε φωτίσει ο θεός να πάς και εσυ ή να το κάνεις για πλάκα,ξέρω και εγω;, αλλιώς κλάφτα χαράλαμπε)*λες ρε γαμωτο να ειναι ολοι οι οτιναναι εκει?*ρε παιδια δεν εχω παρεες να βγω! τι να κανω η αμοιρη???
3
 
 
 
 
σχόλια
Αφού δεν έχεις κοινωνικό κύκλο για να βγαίνεις έξω, ξεκίνησε ένα χόμπι. Όχι για να "ρίξεις γκόμενο", αλλά για να ανοίξεις τον κύκλο σου (και τον φιλικό και τον εν δυνάμει ερωτικό) και να νιώσεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, αυξάνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σου.
Κοπελιά ταυτίζομαι απόλυτα.. κ εγω αυτό σκέφτομαι να κάνω... έλα να παμε παρέα, καθώς ντροπή που μοιράζεται είναι μισή ντροπή... αν θες στειλε μου mail
Σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να βοηθουν κ οι φιλοι. Δλδ να βοηθουν να γινει καποια γνωριμια γιατι αν φυγει κανεις απο τις φοιτητικες καταστασεις, οπου κανεις ευκολα κονε τετοιου τυπου, μετα στενευει ο κυκλος.
Scroll to top icon