Διόρθωση: το περιπολικό που τραυμάτισε την 20χρονη ΔΕΝ την εγκατέλειψε

Facebook Twitter
4

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια κοπέλα 20 ετών η οποία, την προηγούμενη Παρασκευή, συμπαρασύρθηκε από περιπολικό στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Η Ελευθεροτυπία έγραψε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν, όχι όπως έγραψα περί εγκατάλειψης αλλά λέγοντας ότι ο πατέρας της κοπέλας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκατάλειψης μιας και δεν ήταν μπροστά - κι εμείς το αναδημοσιεύσαμε. (Μύλος!)

Παρ' ό,τι διευκρινιζόταν και στα δύο δημοσιεύματα ότι εκείνη την ώρα δεν ήταν επιβεβαιωμένο το αν παρατήθηκε η κοπέλα στο δρόμο, το γεγονός ότι εμείς (δεν γνωρίζω για άλλα ΜΜΕ) δώσαμε την εντύπωση ότι μπορεί και να παρατήθηκε -με αποτέλεσμα να μπουν σάλτσες και βεβαιότητες σπασμένου τηλεφώνου από άλλα Μέσα, με κάνει να θεωρώ πολύ σημαντικό να βάλουμε το update. 

 

Μαζί βέβαια και με τη συγνώμη μας προς την οικογένεια και τους εμπλεκόμενους, που δεν παρακολουθήσαμε στη συνέχεια το θέμα ώστε να γράψουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Είναι δική μου η ευθύνη.  

Από την πλευρά της οικογένειας μας -της ξαδέρφης της συγκεκριμένα- μας έγραψαν το εξής:

"Μου είπαν αν μπορω να βοηθησω για να μαθευτει η αληθεια γιατί το χουν παρει σειρα τα site και γραφουν τα ίδια και με περισσότερες σαλτσες. Η κοπελα συμπαρασυρθηκε, αλλα το περιπολικο σταματησε και εμεινε στο σημειο. Δεν την εγκατελειψε και η οικογενεια δηλαδή γνωριζει τον οδηγο.

Το μονο που ψαχνει ειναι μαρτυρες για το ατυχημα γιατί ξερουν μονο την πλευρα του οδηγου.

Θελουν μαρτυρες του ατυχηματος γιατί η κοπελα ειναι στην εντατικη.

Η τωρινή, επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας είναι η εξής: 

"Αναζητούνται μάρτυρες τροχαίου. Την Παρασκευή 1/2/2013 στις 15:30 τραυματίστηκε σοβαρά η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη από διερχόμενο περιπολικό στη Γρηγορίου Λαμπράκη (Γρ. Λαμπράκη 171).
Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας και βρίσκεται στην εντατική.
Ζητούνται μάρτυρες που να είδαν το περιστατικό για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τροχαίου.
Παρακαλώ μην την αγνοήσετε.
Φήμες που κυκλοφορούν πως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο και πως η Πωλίνα εγκαταλείφθηκε, δεν ευσταθούν αφού στο σημείο δεν υπάρχει σηματοδότης και το περιπολικό δεν έφυγε απ'το σημείο.
6976754730 [email protected] "


Δεν ξερω αν μπορείς να το κοινοποιήσεις απλά να γραψετε την αλήθεια τουλάχιστον γιατί με αυτή την λασπολογία προς τον αστυνομικό δυσκολευεται η οικογενεια να βρει μαρτυρες για το τροχαιο. 

-------

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Μπράβο Αρη. Φαίνεται να νοιάζεσαι ακόμα για την αλήθεια, σε αντίθεση με κάποιους άλλους συντάκτες που βιάστηκαν να προσθέσουν το περιστατικό στο κατηγορητήριο για την αστυνομική βία της ΕΛΑΣ, ενώ ακόμα δεν είχε διασταυρωθεί οτιδηποτε. Δεν ειναι εύκολο να μη διολισθαινεις στο λαϊκισμό, οταν ο κόσμος ζητά "αίμα".Εξαιρετικό ήταν κ το άρθρο σου στα ΘΕΜΑΤΑ.Περαστικά στο κοριτσάκι. Αυτό ειναι που εχει σημασία τελικά.Κ περαστικά σε όλους μας ;)
Άρη, είναι προς τιμή σου που διορθώνεις λάθη σου. Θα είναι επίσης προς τιμή σου να παραδεχτείς οτι μερικές φορές, βιάζεσαι τόσο πολύ να μεταδώσεις άμεσα μια είδηση,που δεν την διασταυρώνεις.[Απ: Φυσικά.]