ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2016 | 16:57

Κουράστηκα...

Κουράστηκα να είμαι άνεργη χρόνια τώρα. Κουράστηκα να κάνω συνέχεια δουλειές στο πατρικό μου και η έξοδός μου να είναι το σουπερμαρκετ για τα λιγοστά ψώνια της εβδομάδας. Κουράστηκα να είμαι μόνη μου ενώ έχω δεσμό. Είμαστε μακριά και οι δύο χωρίς ευρω. Στεναχωριέμαι που ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει οικογένεια τώρα αν μας έδιναν τότε μια ευκαιρία που τη ζητούσαμε και τη ζητάμε, απλά αναπολούμε τις στιγμές που χάσαμε και δεν γυρίζουν πίσω. Είμαι τελείως ξεκρέμαστη οικονομικά και οι γονείς μου τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Θέλω να σταθώ στα πόδια μου και ντρέπομαι που είμαι 31 και ακόμα δεν εργάζομαι. Μου λένε πως προσφέρω πολλά στο σπίτι από άποψη καθαριότητας, νοικοκυριού κτλ, αλλά πραγματικά αλλιώς φανταζόμουν τη ζωή μου. Να είχα τα δικά μου ποτήρια, τις κουρτίνες , τα φλιτζάνια, το δικό μου σπιτάκι με τον άνθρωπό μου.Μακάρι να κέρδιζα έστω κάποιο τυχερό παιχνίδι με τα πενηντάλεπτα που μαζεύω στο βαζάκι και ας ήταν και 100 €. Που κατήντησα θεέ μου! Να ελπίζω σε μια τύχη που δεν μου χτύπησε ποτέ τη πόρτα... τι κατάντια ρε γαμώτο...
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξερω τι τυπικα προσοντα κ τι προυπηρεσια διαθετεις. Ωστοσο στη θεση σου θα πηγαινα οπουδηποτε μπορουσα να βρω μια δουλεια με τον καλο μου. Κι ας ηταν κ σε εργοστασιο κι ας ηταν και σε ταβερνα στη γερμανια. Δεν το λεω με επικριτικη διαθεση ουτε ξερω τους λογους που πιθανον σε κρατουν στο πατρικο σου, αν υπαρχουν.
Νομίζω πως ξέρω περίπου τι περνάς. Το να σου στερούν τα όνειρα είναι μεγάλο πλήγμα. Ίσως το μεγαλύτερο όλων, πέραν ακόμη και από την ίδια την πραγματικότητα. Να παλεύεις να προσγειωθείς και να μη μπορείς γιατί το μυαλό πλάθει εικόνες και η ψυχή λαχταράει να τις ζήσει.Δεν έχω λύση, θα σου πω μονάχα πως είναι όμορφο να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν και να τους αγαπάς. Μη στερητικό. Και μη εξαργυρώσιμο.
Το ότι έχει δεσμό και είναι αγαπημένοι όπως φαίνεται είναι θετικό. Το να μην έχουν δουλειά και οι δυο και να είναι μακριά δεν είναι καλό δυστυχώς γιατί φθείρεται η σχέση. Οπότε δεν είναι χειρότερο να έχεις δεσμό και να μη τον χαίρεσαι όντας σε απόσταση και μη έχοντας χρήματα; Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Σε καταλαβαίνω :)
Scroll to top icon