ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2016 | 03:49

Ανασφάλεια ή κάτι άλλο;

Τι κάνεις όταν έχεις για σύντροφο έναν άνδρα που αποσκοπεί μονίμως στην επιβεβαίωση από φίλες, φίλους, ακόμα και από απλούς γνωστούς; Καταλαβαίνω πως κάνει παρέα με πολλές γυναίκες γι'αυτό το λόγο.. Και ενώ δεν προσπαθώ να τον καταπιέσω, στεναχωριέμαι που το συνεχίζει χωρίς να σκέφτεται το πως νιώθω εγώ..Στη σχέση μας είναι πολύ δοτικός και κτητικός, πράγμα που με κολακεύει και γι'αυτό μάλλον δε φεύγω. Μόνο που καμιά φορά αισθάνομαι πως η ενέργειά του ξοδεύεται αλλού και όχι τόσο σε εμάς ως ζευγάρι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδη, ολη η ενεργεια, ο χρονος του να ειναι για σενα;;; δεν ειχε ζωη πριν απο σενα, ή οποιον γνωριζει μετα απο σενα στον καιαδα, γιατι υπαρχεις εσυ και δεν χρειαζεται κανενα αλλον..ποσο εγωιστες ειστε μερικοι ανθρωποι, ολα για την παρτη σας τα θελετε..Εαν, η επιβεβαιωση δεν σημαινει απιστια (που τοτε ειμαι λαθος).. αλλα ενας καφες, μια μπυρα με καποιον/α σε τελειως φιλικο και διασκεδαστικο ειναι απαραιτητο για την ψυχοσυνθεση μας σαν μοναδες. Μην τυχει και περασει ο αλλος καλα μακρια μας.. αμεσως να του το βγαλουμε απο την μυτη.. αν εισαι μικρη θα σε δικαιολογησω αν εισαι >30. Ειναι γελοιο και υποτιμητικο και για σενα την ιδια.
Scroll to top icon