ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 23:15

Χωρισα για δεν το εκοβε.

Διαβασα μια εξομολογηση σημερα και ταυτιζομαι απολυτως. Ο δικος μου με ζαλιζε στα "αγαπη μου,ψυχουλα μου,γυναικα μου,ματακια μου,μωρακι μου" δεν εννοούσε να φρεναρει. Δεν ξερω αν ακουσα ποτε το ονομα μου από τα χειλη του. Του ειπα χιλιες φορες πως με εκνευριζει αφανταστα αυτος το βιολι του.Ελεγε και χειροτερα όπως "γατουλα μου". Εχω φορτωσει τοσο που στην δευτερη ζωη μου θα επιστρεψω ως πάνθηρας για να του βγαλω τα ματια.Τα ελεγε δυστυχως και μπροστα σε αλλους.Αν είναι δυνατον. Και όταν μια φιλη μου το σχολιασε αρνητικα,δεν σκεφτηκα πως ζηλεψε,δεν είμαι ηλιθια,απλα της ειπα πως γνωριζω ότι εχω γινει ρεζιλι και πως σκέφτομαι να κυκλοφορω από εδώ και περα με μπουργκα.Μια χαρα ανθρωπος κατά τα αλλα ρε παιδι μου,αλλα τι το θες,τετοιο κουσουρι δεν συνηθίζεται με τιποτε.Θελετε και ηλικιες?Και οι δυο 30 φευγα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα πάντως μου αρέσουν τα γλυκόλογα από το σύντροφό μου :) . Απλώς το βλέπω υπερβολικό να σιροπιάζεται κανείς δημοσίως. Αλλά από την άλλη θα σου άρεσε να σε λέει πχ ''μωρή, δουλάρα, μουλάρα κτλ; Δεν βλέπω το κουσούρι του σοβαρό. Είναι απλά γλυκός, τρυφερός και ρομαντικός.
Φανταζομαι δεν ηθελες ουτε φωτο σε φβ, ουτε να βγαινει μαζι σου εξω, ουτε να τον γνωρισεις στην παρεα σου. Ισως δεν ηταν μονο τα ζουζουνισματα που σε ενοχλουσαν. Σκεψου το.
Σε νιώθω δε ξέρεις πόσο..ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ;Αν συνεχως ειναι μεσα στις γλύκες, που να μας βγει εμάς το σορόπι; Κάποιος πρέπει να σταματάει τις φάσεις.
Scroll to top icon