ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2016 | 15:38

18

Σημερα έγινα επισήμως 18.Οφειλω να παραδεχτώ πως χάρηκα για τη νέα ζωη που ανοίγεται μπροστά ,τις ευκαιρίες και τα δικαιώματα που μου δίνονται απλόχερα ,αλλα ταυτόχρονα στεναχωρέθηκα για την εποχη που έφυγε,όχι άδικα βέβαια γιατι κατάφερα πολλα μεσα σε αυτά τα χρονια.Νιωθω πλέον πιο ενεργός μέλος της Ελληνικής κοινωνίας και υπεύθυνος για τον αντίκτυπο των επιλογών μου ως ενεργού πολίτη της χώρας.Καλη μου ενηλικίωση λοιπόν.Τι γνώμη έχετε για τα 18;
5
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνα που αλλάζουν μόλις κλείνεις τα 18 χρόνια είναι πως μπορείς να εργαστείς νόμιμα και με ασφάλιση σε οποιαδήποτε δουλειά - επιχείρηση.Μπορείς να εκπληρώσεις κανονικά την στρατιωτική σου θητεία και να ξεμπερδεύεις εάν είσαι άνδρας.Μπορείς να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και για μηχανάκι εως 125 κ.ε.Η ενηλικίωση έρχεται μόνο όταν μπορείς να αυτοσυντηρηθείς.
Εγω φανταρος πηγα στα 17 , διπλωμα οδηγησης μπορεις να βγαλεις απτα 16 με συγκεκριμενους ορους και διπλωμα για μηχανακι επισης απτα 16 αλλα μικροτερου κυβισμου.
Αν κρινω απτα λεγομενα σου η εισαι απο πλουσια οικογενεια η ακομα ζεις στο συνεφακι που ζουσαμε ολοι μας στα 18. Συγνωμη που στα λεω χημα αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Αν εννοεις οτι εισαι ενεργο μελος στην Ελληνικη κοινωνια επειδη πλεον μπορεις να ψηφισεις να σου πω οτι εχεις δικαιωμα ψηφου απτα 17. Αν αναφερεσαι σε κατι αλλο δεν μπορω να καταλαβω τι σε εκανε ενεργο μελος στα 18 σου. Τη γνωμη εχω για τα 18? χαχα ωραια χρονια με κυριολεκτικα 0 σκεψεις , απειρο ελαχιστες στεναχωριες σε σχεση με σημερα , πολλα ξενυχτια , πολλες ουσιες και γενικα γελιο με το τσουβαλι. Γενικοτερα ηταν η εποχη του ονειρου για εμενα οπως και για πολλους αλλους. Αλλοι συνεχισαν την απογειωση τους στα αστερια και αλλοι σκασαμε με τα δοντια στο πατωμα γιατι πιστευαμε οτι ολα θα πανε οπως τα υπολογιζουμε. Χαρουμενα 18 και καλη τυχη!
Scroll to top icon