ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2016 | 19:21

Μακάρι να σε ξεχάσω σύντομα αν και χλωμό.

Μόνο θράσος είχες και ένα ΕΓΩ τεράστιο, ούτε τα κότσια να είσαι ειλικρινής δεν είχες. Θυμώνω μαζί μου, σε βλέπω άνετο να ζεις την ζωή σου κι εγώ πρέπει να κοιμάμαι και να ξυπνάω με την σκέψη σου το ξέρω ότι γι αυτά φταίω εγώ.Αλλά για το ότι έπαιξες με τα συναισθήματά μου μέχρι να βρεις αλλού την άκρη σου... Και ούτε μια εξήγηση. Είσαι γελοίος ρε. Κι εγώ ακόμη πιο γελοία που σε αγάπησα και σε υπολόγιζα μέσα μου τόσο. Αλλά είμαι ηλίθια, εσύ δεν ντρέπεσαι λίγο για τη συμπεριφορά σου; Λίγο. Αλλά να μου πεις αν ένιωθες, δεν θα φερόσουν έτσι. Και νόμιζα, ότι τα χα δει όλα. Αλλά ήσουν ο χειρότερος όλων.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ομοιοπαθης. Με τη φραση σου πιστευω τα ειπες ολα. Αν οντως ενιωθε, δε θα φεροταν ετσι... εκει επικεντρωσου και σκεψου οτι δεν αξιζει να σκας. Οταν καποιος σε απογοητευει τοσο πολυ τον ξεχνας πολυ πιο γρηγορα.
κι εγω ομοιοπαθης. τι γινεται πια?κι είναι τοσο ασχημο κ βαρυ το συναισθημα που νομιζεις ότι μονο εσυ το περνας.. και αναρωτιέσαι.. αν το περασαν κι αλλοι, πως την παλεψαν εν τελει?οι καλοι φιλοι είναι το κλειδι πιστευω, ελπιζω εσυ να εχεις από δαυτους...
Ομοιοπαθής. Πιο ομοιοπαθής δε γίνεται. Τα μεγάλα λόγια να τα φοβάσαι και άμα τα ακούς, ειδικά από νωρίς να κόβεις λάσπη. Έχουμε γεμίσει από παραμυθάδες, άντρες και γυναίκες, που κεραυνοβολιούνται με το παραμικρό.
Scroll to top icon