ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2016 | 11:58

Ο μύθος της αγάπης και του έρωτα.

Δεν υπάρχει παντοτινή αγάπη ή έρωτας.Πρώτα ενθουσιάζεσαι με ένα άτομο.Στη συνέχεια, το ερωτεύεσαι για μερικούς μήνες ή και χρόνια.Κατόπιν, ο έρωτας φθείρεται και μένει η αγάπη. Στη πρώτη, δεύτερη, τρίτη δυσκολία όμως φθείρεται και η αγάπη.Κάπως έτσι αποφάσισα να πάρω ένα σκύλο και να πάψω να ασχολούμαι ιδιαιτέρως με τους ανθρώπους.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τόση απογοήτευση τόσο νωρίς...H αγάπη κάποια στιγμή μαθαίνει να αποδέχεται. Να μην προσπαθεί να κάνει τον άλλο να κάνει αυτό που θέλει. Εκτός αν μεταφράζεις την εκδήλωση αγάπης ως παροχή δουλικότητας κι εξάρτησης. Δεν εξισώνονται απαραιτήτως.
Είναι αντίλογος under control για τους περισσότερους. Eικονικός. ;)Όμως για κάποιους που όντως κάνουν ουσιαστικό διάλογο κάτι μένει κι αυτό το κάτι είναι για καλό.
Εγώ έχω σκυλίτσα, γατούλη και σχέση και δεν είμαι απογοητευμένη από τους ανθρώπους. Ή είναι άτοπη η σύγκριση και συσχέτιση που κάνεις, ή έχεις πολλές πληγές να γιατρέψεις. Η αγάπη, η ειλικρινής αγάπη, όχι αυτό που έχουμε κάνει καραμέλα όλοι λες και είναι η πιο απλή λέξη στον κόσμο, δεν φθείρεται ούτε με 400 δυσκολίες. Απλά, δεν την βρίσκουν όλοι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως.
Scroll to top icon