«Πώς μεταναστεύω» & «το τέλος του κόσμου» - Αυτά έψαχναν οι Αμερικανοί όταν βγήκε ο Τραμπ

«Πώς μεταναστεύω» & «το τέλος του κόσμου» - Αυτά έψαχναν οι Αμερικανοί όταν βγήκε ο Τραμπ Facebook Twitter
EPA/ANDREW GOMBERT
2

Οδηγίες για μετανάστευση αναζητούσαν online πανικόβλητοι Αμερικανοί, μόλις τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών άρχισαν να δείχνουν την απροσδόκητη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.


Όπως γράφει η Telegraph, υπήρξε τεράστια αύξηση στις αναζητήσεις της Google για λέξεις και φράσεις όπως «μεταναστεύω» και «πώς να μεταναστεύσω στον Καναδά», αμέσως μετά την ανακοίνωση της επικράτησης του Τραμπ σε μία σειρά από κρίσιμες πολιτείες.


Παράλληλα, ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών παγκοσμίων αναζήτησε τη φράση «το τέλος του κόσμου».


Στο μεταξύ, στον Καναδά ο ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης «κράσαρε», λόγω της μεγάλης αύξησης των επισκεπτών που έψαχναν να βρουν πληροφορίες. Πολλοί Αμερικανοί δήλωναν προεκλογικά, συχνά μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Τραμπ.


Πάντως, τον Φεβρουάριο, το νησί Κέιπ Μπρετόν, στις ακτές του Καναδά στον Ατλαντικό, καταχώρισε διαφημίσεις αυτοπροβαλλόμενο ως ένα ήσυχο και ασφαλές καταφύγιο για τους Αμερικανούς που μπορεί να θελήσουν να αποδράσουν από τις ΗΠΑ, σε περίπτωση νίκης του Τραμπ.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Samsung προειδοποιεί: Οι δασμοί Τραμπ πλήττουν τις πωλήσεις smartphone και τσιπ μνήμης

Διεθνή / Η Samsung προειδοποιεί: Οι δασμοί Τραμπ πλήττουν τις πωλήσεις smartphone και τσιπ μνήμης

Η κορυφαία κατασκευάστρια ηλεκτρονικών ειδών επικαλείται «αυξανόμενους πολιτικούς κινδύνους» για τους ημιαγωγούς και προβλέπει υψηλότερες τιμές για εξαρτήματα τηλεφώνων
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Η σκιά των σεξουαλικών κακοποιήσεων ανηλίκων, τα θρησκευτικά σχολεία και η αύξηση χρηματοδότησης στο Diyanet

Διεθνή / Τουρκία: Η σκιά των σεξουαλικών κακοποιήσεων ανηλίκων, τα θρησκευτικά σχολεία και η αύξηση χρηματοδότησης στο Diyanet

Η αύξηση της χρηματοδότησης προς το Diyanet και η ενίσχυση της θρησκευτικής εκπαίδευσης στην Τουρκία συνδέονται άμεσα και ανησυχητικά με τις αυξανόμενες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε θρησκευτικά σχολεία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μπήκα για πλάκα (;) και απ' ό,τι φαίνεται το νησί έχει ερημώσει, ψάχνουν περισσότερο για επενδυτές παρά για ''απλούς'' μετανάστες = δεν έχει δουλειές, έχουν φύγει όλοι και σε ενθαρρύνουν να ρίξεις εσύ χρήμα. Ωραίο φαίνεται, πάντως!