ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 16:50

και που λετε

Ειμαι 22 ετων , 1.83 χοντρη με ανδρικη αλωπεκιαση και παρθενα(γιατι αραγε)νιωστε καλυτερα..Εχω σπυρια και στο στηθος και στα οπισθια 3 χρονια θεραπεια αλλα τζιφος, επισης ειμαι μαλλιαρη σαν μπαμπουινος(και οχι δεν εχω λεφτα για λειζερ/αποτριχωση..ξυραφι και αγιος ο θεος)νιωστε καλυτερα...Εχω χασει 15κιλα(ειμαι ακομη παχυσαρκη), μαλλια δε βγαζω για κανενα λογο και γκομενο δε βρισκω επειδη δε νιωθω ωραια με τον εαυτο μουνιωστε καλυτερα..Εχω μια εντερικη κληρονομικη διαταραχη και φοβαμαι να καλεσω σπιτι φιλους γιατι το τερας γρυλιζει ασταματητα(οχι δε πειναω συνεχεια και ναι πηγα σε γιατρο)νιωστε καλυτερα..Παρολα αυτα δεν ειμαι ασχημη καμπια,βλεπομαι(παλι καλα)ας νιωσω και εγω λιγο καλυτερα..
3
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ ωραίος ο αυτοσαρκασμός!!αυτο θα πει χιούμορ!!!οχι μόνο να γελάμε είς βάρος των άλλων!!!υπαρχουν πάντα και χειρότερα,όπως αυτοί που δεν έχουν χέρια,πόδια!!!για να αισθανθείς καλύτερα!!!φιλακια!!!
Η τελευταία σου παράγραφος,υπονοεί ότι ίσως υπήρχε μια μικρή υπερβολή στην παραπάνω περιγραφή που έκανες για τον εαυτό σου...όλοι το κάνουμε κάποιες φορές...μεγενθύνουμε το πρόβλημα,το μειονέκτημα,αυτό που μας ενοχλεί...Και το μόνο που με έκανε να νιώσω καλύτερα από το κείμενό σου,είναι ότι αν μη τι άλλο,για αυτά που σου έτυχαν,ψάχνεσαι και δεν τα έχεις αφήσει στην μοίρα τους...Και κάτι ακόμα,για την ακμή και την τριχοφυία,ψάχτηκες με γυναικολόγο ή ενδοκρινολόγο;Να προσέχεις την υγεία σου,να χάσεις κιλά πρώτα γι'αυτό αλλά και για να νιώσεις καλύτερα...το laser είναι ακριβό,αλλά αντί για ξυράφι,δοκίμασε κερί ή χαλάουα...συνέχισε την θεραπεία για την αλωπεκίαση...είσαι 22 χρονών...όλα είναι ανοιχτά...τα φιλιά μου!
Scroll to top icon