ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2016 | 22:03

Λογοι που οι μυστηριωδεις ανθρωποι ειναι πιο ελκυστικοι:

1) Δε μιλανε πολυ για τον εαυτο τους, για το πως ηταν η μερα τους, για το τι εκαναν κλπ κ αυτο σου δημιουργει την επιθυμια να προσπαθησεις να τους μαθεις ακομα περισσοτερο.2) Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι εχουν στο μυαλο τους κ αυτη η αβεβαιοτητα σου δημιουργει την περιεργεια να τους γνωρισεις καλυτερα, ωστε να μαθεις τι σκεφτονται.3) Εχουν στενη σχεση με λιγους ανθρωπους κ αυτο σε κανει να θες να γινεις ενας απ' αυτους τους ανθρωπους.4) Βλεποντας το πως φερονται στους κοντινους τους ανθρωπους συνειδητοποιεις οτι μπορουν να γινουν πολυ συναισθηματικοι ανθρωποι κ αυτο σε κανει να θες να τους γνωρισεις καλυτερα, ωστε να καταφερουν να "ανοιχτουν" κ σε σενα.5) Χτιζουν ενα τειχος αναμεσα στους ιδιους κ τους αλλους κ αυτο σημαινει οτι ειναι αυταρκεις κ ανεξαρτητοι, οτι δεν χρειαζονται τους αλλους για να νιωσουν ολοκληρωμενοι, περνανε κ μονοι τους καλα(που λεει κ η Δεσποινα).6) Ειναι καλοι παρατηρητες. Καταλαβαινουν ευκολα τι εννοεις με βαση αυτα που κανεις ή λες.7) Το οτι κλεινονται συχνα στον εαυτο τους τους εχει κανει να μαθουν πολυ καλα το ποιοι ειναι, οποτε δεν θυμωνουν ευκολα με τους αλλους, γιατι ξερουν τον εαυτο τους κ δεν εχουν κομπλεξ. 8) Δεν τους νοιαζει το τι γνωμη εχουν οι αλλοι για εκεινους, οποτε δεν θα μπουν ποτε στη διαδικασια να κανουν κατι για να εντυπωσιασουν τους αλλους. Δεν τους νοιαζει να φερονται με συγκεκριμενο τροπο, ωστε να γινονται αρεστοι στους αλλους. Φερονται οπως θελουν, δεν προσποιουνται. Οποτε οσες φορες γινονται εντυπωσιακοι δεν το εχουν προσπαθησει καθολου. Ειναι το φυσικο τους.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μ αρέσει όλο αυτό αλλα κάπου πρέπει να δείξεις ότι τον θέλεις τον άλλο!!!καλο το μυαλό και εξιτάρει παρα πολύ αλλα να καταλάβει και ο άλλος ότι τον θέλεις!!!
Scroll to top icon