ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2016 | 00:09

Προβλημα συγκεντρωσης οταν βλεπω ταινια

Ναι, μπορει να σας φαινεται αστειο, αλλα, παρολο που δεν εχω χαμηλη νοημοσυνη, καθε φορα που βλεπω μια ταινια, δυσκολευομαι να καταλαβω την υποθεση. Νταξει, σιγουρα υπαρχουν ταινιες που τις εχω καταλαβει 100%, αλλα τις περισσοτερες ταινιες που βλεπω δεν τις καταλαβαινω 100%. Εχω αποριες που δεν θα πρεπε να εχω, ρωταω πραγματα που ολοι τα εχουν καταλαβει. Δεν ξερω γιατι. Νταξει, τυχαινει πολλες φορες την ωρα που παιζει η ταινια να σκεφτω κατι ασχετο κ να χαζεψω για λιγο, αλλα αυτο δεν ειναι φυσιολογικο ρε παιδια? Δεν συμβαινει σε ολους? Εγω ομως γιατι καταληγω τελικα να μην καταλαβαινω ολη την ταινια? Εχω παρατηρησει μαλιστα οτι αυτο που περιγραφω μου συμβαινει κυριως σε ταινιες με υποτιτλους, δηλαδη οταν βλεπω ελληνικες τανιες, δεν εχω σχεδον ποτε αυτο το προβλημα. Εχω σκεφτει οτι μπορει να εχω καποιο θεμα με την συγκεντρωση μου,να μην μπορω δηλαδη να συγκεντρωθω πολλη ωρα στο διαβασμα των υποτιτλων, αλλα γενικα δεν εχω προβλημα συγκεντρωσης, πως γινεται αυτο να εμφανιζεται μονο οταν βλεπω ταινια? Λετε να εχω κ να μην το ξερω? Αλλα γενικα στις υπολοιπες καταστασεις της ζωης μου, δεν νομιζω οτι δυσκολευομαι να συγκεντρωθω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχω μια φίλη που είναι ακριβώς έτσι.Ενώ στην δουλειά της και γενικά στην καθημερινότητά της,στις συζητήσεις της κτλ είναι πανέξυπνη,έτσι και κάτσουμε να δούμε καμια ταινία αρχίζει...''Γιατί το είπε τώρα αυτό?'',''Τι εννοούσε?'',''Τι έγινε τώρα?''...Ξεκινήσαμε να βλέπουμε μαζί το Game of Thrones(μαύρη η ώρα), τέτοια ανάλυση και επεξήγηση που κάνω σε κάθε επεισόδιο,τύφλα να 'χει η Ντέπυ Γκολεμά.Γιατί συμβαίνει αυτό δεν γνωρίζω αλλά θα σου πω αυτό που λέω και στην φίλη μου...Έχεις τόσο υψηλή νοημοσύνη σε σημείο που ο εγγέφαλός σου αναγνωρίζει το άχρηστο των πληροφοριών που του παρέχει μια ταινία και αρνείτε να τις επεξεργαστεί.Να την δεις πως καμαρώνει..χαχα!
Και εγω το ιδιο παθαινω οταν ειναι ξενες ταινιες με υποτιτλους! Απλα πρεπει να δινεις σημασια σε ολα τα λογια των πρωταγωνιστων επειδη στις ταινιες οτι ειπωθει εχει σημασια για την εξελιξη της υποθεσης. Αν ασχολεισαι με το κινητο κλπ και χανεις τα μισα λογια θα σου δημιουργουνται αποριες.:)
Scroll to top icon