ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2016 | 23:14

Όλοι αυτοί οι άλλοι....

Πολλά λέγονται για τα"τρίτα πρόσωπα" άντρες και γυναίκες.Το θέμα όμως είναι ένα. Δεν μπλέκεσαι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ούτε με τη δικαιολογία ότι δεν τα πήγαιναν καλά κι εγώ ήμουν μόνο η αφορμή.Αν αγαπάς αυτόν που θέλεις τόσο πολύ να πάρεις από κάποιον άλλο, ώστε να μπορείς να μπεις σφήνα στη σχέση του, τότε αγαπάς σίγουρα πολύ τον εαυτό σου. Οπότε σεβάσου τον και τον εαυτό σου και αυτόν-η που κυνηγάς και δώστου μια δίκαιη λύση. Ας χωρίσει πρώτα από αυτό που λες/λέει ότι τον πειράζει και μετά ας είναι μαζί σου. Ας τον-την έχεις επειδή σε επέλεξε μετά από δύσκολες καταστάσεις και δοκιμασίες και όχι επειδή τον επιβεβαίωνες ή τον ανέβαζες ή του έκατσες ή για όποιον λόγο. Νηφάλιος από συναισθήματα αν σε επιλέξει, τότε όλος δικός σου/δική σου.Αλλά μέχρι τότε το ζευγάρι δικαιούται το ήσυχο τέλος του ή την αρχή του αν το επιλέξει. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να μπαίνει στους 2 ανάμεσα επειδή έτσι του έκατε και κόλλησε. Δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις με την ψυχική υγεία κανενός και καμίας επειδή σου την έπεσε και έλιωσες. Όσο κι αν επιμένει, όσο και αν αυτό σε βολεύει επειδή μπορείς να το βρίσκεις σαν δικαιολογία.Πώς μπορείς στο κάτω κάτω να είσαι με κάποιον που απάτησε για να είναι μαζί σου; Ποιος σου λέει ότι αύριο - μεθαύριο δεν θα είσαι ο επόμενος-η; Σεβάσου τον εαυτό σου και περίμενε. Εξομολογήσου του τα συναισθήματά σου αν θες,αλλά κάνε πίσω και δες. Θα σε διαλέξει αν πρέπει πρώτα να περάσει από τη φωτιά; Αν πρέπει πρώτα να χάσει το σιγουράκι του; Αν πρέπει στην τελική να χάσει τον άνθρωπό του, συζυγό του, σύντροφό του;Βαρέθηκα να βλέπω αναρτήσεις στο φουμπου από γκόμενες που να λένε "Μη μένεις εκεί που σου δίνουν δανεικό χρόνο, εκεί που δεν είσαι η πρώτη επιλογή" και μετά οι ίδιες να κυνηγούν και να σφάζονται για ένα βλέμμα και λίγη προσοχή.Καμία και κανένας δεν έφτασε μέχρι εδώ που έφτασε για να μπορείς εσύ να κάνεις το καπρίτσιο σου.Λίγος σεβασμός ρε γυναίκες στις γυναίκες και άντρες στους άντρες.Μην γίνεστε τόσο λίγοι/λίγες για έναν γκόμενο/α. Αν είναι να σας έρθει θα έρθει πιστέψτε με. Αλλιώς αφήστε το ζευγάρι ήσυχο και βρείτε κάποιον άλλο-η για να γεμίσετε τη μοναξιά σας. Στο κάτω κάτω αυτό υπήρχε πριν από εσάς, δούλεψε και πόνεσε πριν από εσάς, πέρασε εμπόδια και έφαγε ένα σωρό σκατά πριν από εσάς. Το δικαιούται το σωστό του τέλος.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί εστιάζεις τόσο πολύ στο τρίτο πρόσωπο που είναι το τρισκατάρατο και το υπεύθυνο για όλα; προσωπικά θεωρώ ότι τον χώρο τον δίνει καταρχήν αυτός που είναι σε σχέση, δεν μπαίνει μόνος του ο τρίτος
Ναι τι χαζομάρες είναι αυτές; Από πότε φταίει ο τρίτος; Εσύ δεν έχεις υπάρξει σε σχέση, όπου κάποια στιγμή να σου την έπεσε τρίτο πρόσωπο; Αν ενέδιδες ή ενέδωσες, ποιος θα έφταιγε ή ποιος έφταιξε; Ο τρίτος; Άπαξ και κάνεις την επιλογή να μπει τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, δεν ζητάς τα ρέστα μετά.
όποιος ψάχνεται, το κάνει γιατί έχει ανάγκη κάτι που του λείπει. Ο τρίτος ή η τρίτη δε φταίει. Αν δεν ήταν αυτός ή αυτή , θα ήταν κάποιος άλλος. Κι αν αυτός που ψάχνεται δεν βρει, θα ξεσπάσει αλλού.
Ειδικά αν υπάρχουν αισθήματα!!!ειναι μια συγκατοίκηση!!νιωθεις πολυ δύσκολα!!θελεις μια αγκαλιά κάτι που δεν μπορείς να βρεις στην συγκατοίκηση!!!
Scroll to top icon