ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2016 | 10:11

Να μαι κι εγω

Κλασική εξομολόγηση. Ειμαι 26 ετών κοπέλα και δεν ξέρω τι πάει να πει σεξ ακομα. Δεν εχω κάνει ποτε τιποτα ερωτικό παρόλο που μικρότερη είχα ευκαιρίες. Οσο μεγαλώνω οι ελπίδες εξανεμίζονται. Το γνωρίζω καλά. Δεν ξερω τι στο διάολο ψάχνουν οι άντρες κι αν θα ήθελαν κάποια σαν εμένα. Δεν εχω γνωρίσει κάποιον που να επικοινωνώ. Υπάρχει μόνο μια καφρίλα. Πολλές φορές συμμετέχω και μπορώ να πω ότι προτιμώ την παρέα των αντρών. Με αποτέλεσμα να με βλέπουν είτε φιλικά είτε εγω να μην μπορώ να τους παρω στα σοβαρά όταν εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Ναι δεν ειμαι η κοπέλα που θα νιαουρισει και θα τρέξουν απο πισω της. Ειμαι αυτή που θα της μιλανε όλοι άνετα για τα προσωπικά τους και για τα προβλήματα τους. Κάθομαι και ακούω και δε με νοιάζει να γίνω το επίκεντρο. Δεν ξερω αν ειμαι όμορφη. Νομίζω οτι μεγαλώνοντας βελτιώνομαι. Εμενα μ αρέσω. Καλα που αυτοϊκανοποιούμαι και ξεδινω. Εχω μάθει το σώμα μου και δε φοβάμαι το σεξ. Απλά θέλω να νιώσω συναισθήματα ρε φίλε. Θελω να ερωτευτώ. Και δεν ξέρω ποτε θα συμβεί. Τη μοναξιά την έχω ψιλοαγαπησει. Την εκμεταλλεύομαι δημιουργικά. Ίσως να με έχει κάνει δύσκολη. Ίσως να με έχει κάνει ατσουμπαλη στα ερωτικά. Αυτο δε που ακούω συχνά ως ατάκα "οποίος άντρας βρεθεί δίπλα σου θα είναι πολυ τυχερός" κουδουνιζει στο μυαλό μου από πάντα. Με σχέση ή χωρίς υπάρχουν κι αλλα πράγματα στη ζωή. Δε θελω ντρέπομαι γι αυτο. Τα φιλια μου.
13
 
 
 
 
σχόλια
Τζέσικα αναφέρομαι στην κοπέλα που έγραψε την συγκεκριμένη εξομολόγηση στην αρχή της σελίδας, αλλά εφόσον ισχύουν τα ίδια και για σένα, ευχαρίστως να πιούμε έναν καφέ. Ούτως ή άλλως δεν έλαβα καμία απάντηση. :)
Καλημέρα. Πιθανόν να μην πήρες απάντηση γιατί δεν ήσουν και πολύ ξεκάθαρος. Σ ευχαριστώ για την πρόταση (ο καλός ο μύλος ε; χαχα) αλλά όπως έχω γράψει εγώ είμαι παντρεμένη. Καλό θα είναι να βρεις κάποια κοπέλα που να υπάρχει η προοπτική για κάτι όμορφο. Καλή τύχη!!!
Η γνώμη μου είναι να ρισκάρεις να κάνεις μια σχέση ,έστω βασισμένη στο σεξ . Δεν είναι όλοι κάφροι !! υπάρχουν κ νορμάλ άτομα .Μπορεί μέσα από μια τέτοια αρχή να προκύψει κάτι πολύ όμορφο !!όσο μηδενίζεις τα πάντα θα μένεις στο μηδένπολλοί μεγάλοι έρωτες ξεκίνησαν μέσα απ το σεξ !!...δεν είσαι πιτσιρίκα μπορείς να ξεφύγεις
Το μόνο που θα σου πω...ζησε, ζησε,ζησε!!! Μετανιωσα που έκανα "συντηρητική" ζωή!! Μετανιωσα για την σεμνοτυφια μου,μετανιωσα που γνώρισα μόνο ένα άντρα στην ζωή μου,μετάνιωσαν που δεν έχω εμπειρίες,που δεν έχω μέτρο σύγκρισης!! Τα χρόνια δεν με πήραν 32 ετών είμαι, αλλά πλέον παντρεμένη!! Γι αυτό σου λέω ζησε!!!
Να σου πω, σε υιοθετώ όποτε θέλεις!Α και κάτι άλλο. Πάντα έτσι ήμουν, όπως περιγράφεις και δεν κόλλησα ποτέ σε αυτό. Δεν καταλάβαινα πότε με φλέρταρε κάποιος, με αποτέλεσμα να μου το λένε οι φίλες μου/φίλοι μου και τότε να παίρνω μπρος. Να μην σε ανησυχεί τίποτα... Κάποια στιγμή ξυπνάμε και εμείς τα βουρλάκια και όλα πάνε μια χαρά. :)
Καλέ, ωραίος ο Πλυθυντικός ευγενείας, αλλά με έσκιαξες λίγο. :PΝα σου πω πορίσματα δικά μου; Αλλά συνήθως είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, οπότε συνιστώ προσοχή:1)Ενδόμυχα το καταλαβαίνουμε, αλλά φοβόμαστε τόσο την απόρριψη που προτιμάμε να μας το σερβίρουν στο πιάτο ως σιγουράκι.2)Έχουμε την ρομαντική ιδέα ότι ο άντρας ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει την πρώτη κίνηση και να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, οπότε πείθουμε τους εαυτούς μας ότι δεν μας ενδιαφέρει, μέχρι να κάνει εκείνος πρώτος κάτι. Μετά ξαφνικά, ω τι χαρά, μας αρέσει και εμάς!3)Ανασφάλειες κάθε είδους. Μεγάλη κουβέντα αυτή και εξαρτάται από διάφορες προσωπικές εμπειρίες, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω γενικά.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση λύνονται τα περισσότερα!
Μη φοβου καλε, σε σενα+την εξομολογουμενη απευθυνομουν!Ομοιως εχω την ταση να ειμαι σκληρη με τον εαυτο μου σε σημειο μαζοχισμου, οποτε σε νιωθω ΚΑΙ σε αυτο!Και εγω εκει εχω καταληξει σε μεσες ακρες,ειδικα με το 2ο ενα πονηρο χαμογελο εσκασε στο προσωπο μου, γιατι αρκετες φορες συλλαμβανω τον εαυτο μου σε τετοιου ειδους σκεπτικα.Οποτε η ριζα του κακου ειναι η ανασφαλεια και το γιατρικο η αυτοπεποιθηση/αυτοεκτιμηση που αναφερεις...(?) Απο προβληματισμο σε προβληματισμο...
Ναι, έτσι πιστεύω. Καθόλου εύκολο βέβαια, γιατί τις περισσότερες φορές έρχονται μέσω αυτοκριτικής, που όπως ξέρουμε όλοι δεν είναι και ιδιαιτέρως "γλυκιά" διαδικασία... Απλά όταν αποκτάς αυτοεκτίμηση, φεύγουν πολλές φοβίες ή κολλήματα. Δεν φοβάσαι να τσαλακωθείς ή να διεκδικήσεις. Σε υγιή επίπεδα πάντα, έτσι; Αν μη τι άλλο, μαθαίνεις τι πραγματικά θέλεις και δεν ντρέπεσαι, ούτε αγχώνεσαι γι'αυτό.Για να είμαι δίκαιη, σε εμένα έπαιξε τεράστιο ρόλο και το ότι είμαι κοινωνική. Ένας ντροπαλός άνθρωπος συναντάει περισσότερα ζόρια!Και κάτι τελευταίο. Είμαι σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά πολλές φορές είμαι έτσι και με τους άλλους. Είναι δύσκολο να έχεις αστείρευτη κατανόηση για όλους πέρα από την πάρτη σου. Μην γίνουμε και θύματα!
Καλα κανεις και εισαι εξισου σκληρη και με τους αλλους,εκει ειναι και η παγιδα που πεφτουμε πολλες φορες,να δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα στους αλλους και εμεις παντα στο σκαμνι του ενοχου! Να προσθεσω μονο οτι σημαντικο ρολο παιζουν και τα προσωπικα βιωματα,αναφερομαι στα οικογενειακα κυριως. Μπορουν να δημιουργησουν προσφορο εδαφος για αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες,οπως η θυματοποιηση που περιγραφεις.Τελοσπαντων,στο δρομο για την αυτοεκτιμηση και την αυτοαποδοχη λοιπον,καπου θα μας βγαλει...
Μια χαρά συγκροτημένη και κατασταλαγμένη κοπέλα φαίνεσαι και δε σε πήραν δα τα χρόνια. Ίσως πρέπει να δίνεις περισσότερες ευκαιρίες, όχι με την έννοια του συμβιβασμού αλλά της πιθανότητας κάποιος να είναι βραδύκαυστος, τουτέστιν να καθυστερεί να εκδηλώσει τον εσωτερικό κόσμο του.
Scroll to top icon