ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2016 | 10:26

?

ειναι ενα παιδι το οποιο δεν μου αρεσε και πολυ διοτι δεν το ειχα γνωρισει..ειπα στις φιλες μου οτι δεν μου αρεσε και εκεινες ειπν οτι ειναι καλο και ομορφο παιδι οποτε να μιλησουμε για να κανουμε ισως κατι..δεν εγινε αυτο ομως..εγω τελος παντων προχωρησα και μετα αρχισε να αρεσει σε μια απο τις φιλες μου..η μια της ειπε να κανουν κατι αλλα αυτη διστασε γιατι ειπε οτι μου αρεσει εμενα οποτε δεν θα ηταν σωστο..της ειπα ομως οτι δεν μου αρσει ..μετα τον γνωρισαμε..και τοτε αλλαξαν ολα.μου αρεσει..αλλα τωρα ειναι δικος της..και ειναι κολλητη μου..αν και αυτος στελνει μονο σε αυτην παρολο που λεγανε με τον φιλο τ για μενα..τι να κανω? φοβαμαι οτι μπορει να μου αρεσει..και θα πληγωθω πολυ.. και να σου πω και κατι? εχω βαρεθει συνεχεια αυτην την κατασταση να μην αρεσω σε καποιον..παρολο που ειμαι πολυ καλη και ομορφη..αλλα ολοι πηγαινουν στις φιλες μου...βλεπω καποιον π μου αρεσει και ξερω σιγουρα οτι δεν θα του αρεσω και θα του αρεσειη φιλη μου..ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κλασσική περίπτωση βλαβης, που κατάλαβε πως κάποιος της αρέσει, αμέσως μόλις ένιωσε οτι αρέσει κ σε κάποια αλλη. :)Αυτό στο γυμνάσιο.Αν το σκεφτείς σε ενήλικη ζωή: Άρχισε καποιος να μου αρέσει απο τη στιγμη που τον είδα με άλλη γκομενα.Ματαιοδοξία. Εγωισμός. Μπλα. Μπλα. Μπλα.
Scroll to top icon