ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2016 | 13:11

Μακροχρόνιες Σχέσεις

Πάντα με ξαφνιάζει όταν ακούω από συμφοιτητριες μου να λένε ότι είναι σε σχέση εδώ και 3.4.5 ακόμη και 6 χρόνια! Μα πως μπορούν να διατηρούν μια σχέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Υπάρχει όντως τόση μεγάλη αγάπη ; πρόκειται για φιλία ; πρόκειται για συμβιβασμούς ; πρόκειται για συνήθεια ; Το έχω απορια. Δεν τσακώνονται ; Δεν ζηλεύουν ; Δεν δεν δεν; Πως μπορεί να κρατήσει τόσο καλά μια σχέση ; Μια σχέση που άρχισε στο Γυμνάσιο Ή στο Λύκειο. Δεν άλλαξαν τα θέλω και οι απαιτήσεις τους; Έχουν τα ίδια γούστα με τότε; Εγώ στο Γυμνάσιο ήθελα τον άντρα να είναι γυμνασμένος, στο Λύκειο τον ήθελα να είναι σοβαρός και ευγενικός, και τώρα τον θέλω να είναι καλός ντροπαλός και ειλικρινής. Και σε καμία περίπτωση το αγόρι που μου άρεσε στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο δε μ'αρέσει τωρα. Ε αυτοί πως γίνεται ; Πως τα καταφέρνουν ; Όντως παρέμειναν στα ίδια γούστα και στις ίδιες συνήθειες και έτσι παραμένουν μαζί; Δε ξέρω τι να πω.. Άλλα μπράβο τους αν κρατάνε μια σχέση τόσο καιρό και ακόμα αγαπιούνται! Εσείς τι πιστεύετε ; Δεν έτυχε να κάνω σχέση πάνω από ένα χρόνο οποταν δε ξέρω κιόλας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και μένα μου κάνει εντύπωση όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί απ΄τα 15 τους, τα 18 τους μέχρι 25 και βάλε. Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι σε όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε πολύ γρήγορα (μετά από κάποια ηλικία επιβραδύνονται καπως οι ρυθμοί) και δύσκολα μεγαλώνουμε συμβατά με τους ανθρώπους γύρω μας - γι'αυτό και δε διατηρούμε πάντα φιλίες, γι'αυτό και τα διαζύγια. Άρα αυτοί οι άνθρωποι, κατά πλειοψηφία γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν έχουν εξελιχτεί, έχουν κλειστεί στο καβούκι τους, δεν ενδιαφέρονται να ανεξαρτητοποιηθούν ο ένας απ΄τον άλλον και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν αναπτύξει ενήλικα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και μένουν στα ιδανικά των 15 - 18 τους χρόνων.
Scroll to top icon