ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 01:53

Harley Quinn

Απο τοτε που βγηκε το suicide squad (το οποιο ειναι μια μετρια ταινια...) κατι παθατε ολες και την ειδατε Harley... περα του οτι η μεταμφιεση (cosplay βασικα) που κανετε ειναι κατω του μετριου εχει γινει βαρετο... ολες το ιδιο ρε φιλε ΟΛΕΣ τοσοι χαρακτηρες υπαρχουν (αν θελετε/ψαξτε και κατι αλλο που να μην ειναι στην αρχικη του fb σας).. Α ναι και δεν ειστε σεξυ παρα μονο μια φτηνη αποτυχημενη απομιμηση ενος χαρακτηρα...
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεκτόν αλλά άσε τα κορίτσια να προσπαθήσουν έστω! Εσύ θα τους πεις τι θα ντυθούν; Αυτές σού λένε τι θα κάνεις; Όποια κι αν πάνε να μιμηθούν, ως χαρακτήρας κόμικ θα έχει αναλογίες μοντέλου και επικές καμπύλες... Το λογικότερο είναι να πέσουν έξω. Ως cosplayer οφείλεις να είσαι και λίγο επιεικής... Όχι να τους εμπνέεις ανασφάλεια! Χάρλεϋ θέλουν; Χάρλεϋ ας κάνουν..!
Δεν μιλησα για αναλογιες, δεν μιλησα για σωμα! σαφως κ να προσπαθησουν απλα δεν γινεσαι χαρλεϋ με δυο αλογοουρες μονο και δυο πασαλιμενα ματια ας πουμε συν το να βλεπεις παντου το ιδιο γινεται βαρετο στο τελος. Αυτα και (παρα) πολλα ειπα!!!
Με συγχωρείς λοιπόν. Ανέφερες το "Α και δεν είστε σέξυ" και εκεί σε παρεξήγησα... (Μάλλον εννοούσες ότι τα κορίτσια έχουν το "σέξυ" ως ζητούμενο και αμελούν τα υπόλοιπα.)Το γεγονός ότι οι περισσότερες ηρωίδες είναι σέξυ, επιδρά στον ψυχισμό του κοριτσιού που θα επιχειρήσει το cosplay... Just saying. Γίνεται αυτοσκοπός ακόμα κι αν απέχουν από τα ζητούμενα. (Όσο για το ότι επιλέγουν την ίδια και -προφανώς- πηγαίνουν για το λουκ της ταινίας, έχεις δίκιο κ προδίδει και μια άγνοια)Κατά τα άλλα... Είχα την τύχη σε event να δω μία αρκετά καλή... Τα ρούχα ήταν πιο πιστά στο κόμικ -χωρίς το bomber jacket- και σίγουρα θα ασχολήθηκε να τα φτιάξει μόνη (δεν ξέρω αν ράβουν μαυροκόκκινα vests χωρίς παραγγελία).:-)
Scroll to top icon