ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 13:06

τι συμβαινει με τον πρωην μου?

Εχουμε χωρισει 2,5 χρόνια, ωστοσο κραταμε επαφή και κάποιες φορές που θα βρεθούμε αραια και που, ισως και να ....παρασυρθούμε λιγο. Ουτε εκείνος ουτε εγω εχουμε προχωρησει σε αλλη σχεση. Τραβαει πολυ καιρο αυτη η αβεβαιη κατασταση οπως καταλαβαίνετε, τον αγαπαω μεν και θα ηθελα να ειμαστε παλι μαζι αλλα εχω ξενερώσει απιστευτα με τον εγωισμο του γιατι δεν παιρνει επιτελους μια αποφαση και η κατασταση ειναι μετεωρη 2,5 ολοκληρα χρόνια! Αποφασισα λοιπον να απομακρυνθω ωστε να αφησω χώρο για κατι καινουργιο στη ζωη μου. Σπανια απανταω στα μηνυματα και στα τηλεφωνήματα του, αφηνοντας τον να πιστευει οτι εχω βρει καποιο αλλο ενδιαφερον. Χτες που μιλησαμε μου ειπε πως εχει καταλαβει πως κατι υπαρχει στη ζωη μου και πως χαιρεται γι'αυτο (!) αλλα δεν θελει να κοψουμε επαφες, με θεωρει δικο του ανθρωπο και θελει που και που να μιλαμε, να με ακουει και να βρισκομαστε οποτε θελω εγω για να με βλεπει, κι ας μην κανουμε κατι ερωτικο. Δεν ειναι περιεργα ολα αυτα? Επισης απο τοτε που αρχισε να νομιζει πως εχω αλλη σχεση, τα μηνυματα του πυκνωσαν, εγιναν σχεδον καθημερινα! Και πολλες φορες μου στελνει μηνυματα βρίσκοντας χαζες αφορμές! Αν εξακολουθει να με θελει γιατι δε μου το λεει να ξαναπροσπαθησουμε? Τοσο εγωιστης και υπερανω ειναι που χαιρεται κι όλας που βρηκα αλλη σχεση? Τον αγαπαω, γι αυτο ασχολουμαι ακομα μαζι του και ειναι καλο παιδι παρ'ολα αυτα.... Δε ξερω ομως τι να κανω! Και δεν ειναι και μικρος! Ειναι 29 και εγω 26! Πώς να το χειριστω βρε παιδια?
4
 
 
 
 
σχόλια
Είστε χωρίς κάποιον άλλο!!!θέλετε ο ένας τον άλλο,υπάρχει αγάπη από σένα και δεν είστε μαζί;δεν το καταλαβαίνω!!υπάρχουν ζευγάρια σε απόσταση που είναι αγαπημένα!!π.χ. Η κοπέλα στην Κομοτηνή λόγο δουλειας και το αγόρι Θεσσαλονίκη και είναι μαζί σε σχέση και εσείς όχι;
Κακώς διαιωνίζεται αυτή την κατάσταση. Οι ξεκάθαρες σχέσεις είναι μας πάνε μπροστά. Εσύ έχεις ακόμα αισθήματα, μένετε στο φιλικό, φοβάστε, δεν αποφασίζεται; Δεν σε ματαιώνει αυτή η κατάσταση; Δώσε εσύ την λύση εάν δεν το κάνει ο ίδιος. Είτε θα είστε μαζί είτε θα προχωρήσετε χωριστά.
"τον αγαπαω μεν και θα ηθελα να ειμαστε παλι μαζι αλλα εχω ξενερώσει απιστευτα με τον εγωισμο του γιατι δεν παιρνει επιτελους μια αποφαση και η κατασταση ειναι μετεωρη 2,5 ολοκληρα χρόνια"Πως δεν παιρνει απόφαση; Μια χαρά απόφαση έχει πάρει. Δεν θέλει σχέση μαζί σου. Συνάμα αρέσκεται στο "παιχνίδι", στο να ξέρει πως όταν χρειάζεται να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του θα ανταποκριθείς και θα νιώσει επιθυμητός. Και φυσικά μόλις απομακρυνθηκες, αγχωθηκε διότι σε ποιόν αρέσει να χάνει την πηγή της επιβεβαίωσής του;Μη γελιέσαι. Όπως είπα στην αρχή την απόφασή του την έχει πάρει. Καιρός να το πάρεις κι εσύ απόφαση και να μην χαραμίσεις και τα επόμενα 2.5 χρόνια απο τη ζωή σου.
Χχαχαχ μα τι πολιτισμος!!! Αυτος χαιρεται που βρηκες νεο γκομενο, εσυ απαντας στα μηνυματα του, γιατι τον αγαπας...Νταξει παιδια γελανε κ οι πετρες! Αυτος απλα στραβωσε που νομιζει οτι προχωρησες τη ζωη σου, γι αυτο κ πυκνωσαν τα μηνυματα του. Πληγωθηκε ο εγωισμος του που τοσο καιρο νομιζε οτι εισαι δικια του κ τωρα (νομιζει οτι) εχεις αλλον. Προτεινω να σκεφτειτε κ οι δυο σοβαρα τι θελετε ο ενας απ τον αλλον κ να πραξετε αναλογως. Αυτα τα "χωρισαμε, αλλα μιλαμε", εγω δεν τα καταλαβαινω. Η εισαι μαζι με τον αλλον, η δεν εισαι. Ενδιαμεσο δεν υπαρχει. Δεν γινεται να γινετε κ φιλαρακια.
Scroll to top icon