ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2016 | 22:18

Καμακος γιοκ

Ρε αγορια...βγαινετε..αρχιζετε τις ματιες με καποιο γκομενακι..κοιτατε..σας κοιταει...κοιτατε..σας κοιταει..και ολη η βραδυα συνεχιζεται καπως ετσι..και στο τελος ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ...Προφανως για να κοιταζεστε υπαρχει ενδιαφερον και απο τις δυο πλευρες η τουλαχιστον δε χανετε κατι να προσπαθήσετε... Δηλαδη τι σκατα περιμενετε την κοπελα να ερθει να σας την πεσει????
5
 
 
 
 
σχόλια
Δε σε πλησιάζουν διότι πριν από σένα είχαν γνωρίσει και άλλες που κοιταζαν και όταν τις πλησίασαν έφαγαν πόρτα. Από τότε έμαθαν ότι το κοίταγμα είναι μάλλον τον εισιτήριο για την πόρτα και όχι για κάτι περισσότερο.
Φίλτατε, η προτίμηση στους γνωστούς είναι δεδομένη όσο και να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πολλές στη θεωρία για το αντίθετο. ΜΟΝΟΝ όταν στερέψει τελείως η δεξαμενή των γνωστών ίσως αρχίσουν να το ψιλοσκέφτονται για άγνωστο.
Scroll to top icon