ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 23:24

Τελικά

δεν θέλουμε τον άνθρωπο που είναι αυτό που ψάχνουμε.Θέλουμε τον άνθρωπο που μπορεί να γίνει αυτό που ψάχνουμε.Θέλουμε να δημιουργήσουμε τον ιδανικό, όχι να τον βρούμε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι γενικά "δεν ξέρουμε τι θέλουμε" είναι μια πικρή διαπίστωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Το σωστό είναι ότι μάλλον "δεν ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε"...Για όλους και για όλα έχουμε μια εικόνα για το τι είναι αυτό που ζητάμε αλλά δεν υπολογίζουμε όλους τους παράγοντες (θέλουμε πχ. έναν άνθρωπο με ενδιαφέροντα, hobbies και να τρέχει σε εκδηλώσεις κλπ αλλά θέλουμε να έχει και άπλετο χρόνο για εμάς, πράγμα αυμβίμβαστο).Τελικά βρίσκουμε κάποιον/α που να έχει αρκετά από αυτά που ψάχνουμε και προσπαθούμε να τον αλλάξουμε για να πετύχουμε και τα υπόλοιπα.Άποψη μου, οι άνθρωποι αλλάζουν και μάλιστα αρκετά!Αλλά δεν αλλάζουν σε όλα όσα εμείς θέλουμε και σίγουρα χρειάζεται χρόνο, υπομονή και πίστη. Και φυσικά να έχουμε αποδεχτεί την περίπτωση κάποια πράγματα να μην αλλάξουν. Τότε μόνο μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε δίπλα μας.
Διαφωνώ!θελουμε τον άνθρωπο αυτό που είναι!!μετα να μην θέλετε να τον αλλάξετε!!!αυτο που βλέπεις παίρνεις!!!αν σε ενοχλήσει κάτι θα του το πεις αλλα δεν έχει σημασία να επιμείνεις αν ο άλλος δε θελήσει να διορθώσει κάτι!!δεν αλλάζει ο άνθρωπος!!αυτο που βλέπουμε παίρνουμε!!
Scroll to top icon