ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2016 | 00:53

εχω αρχισει να απελπιζομαι

συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν αντεχω πρεπει να ξεσπασω. εχω φτασει 28 και προσφατα βγηκα απο μια πολυ μεγαλη σχεση (σχεδον 11 χρονων!!!) η οποια τελικα κατεληξε σε μεγαλο φιασκο αφου φτασαμε στο σημειο να ειμαστε σαν αγνωστοι μεσα στο ιδιο σπιτι και να μην ταιριαζουμε πλεον πουθενα. νιωθω οτι εχασα ολον μου τον χρονο επενδυοντας σε αυτην την σχεση και μενοντας πισω σε αλλα οπως στις σπουδες μου. κυριως γιατι τουλαχιστον τα 3 τελευταια χρονια εβλεπα τα προβληματα να κλιμακωνονται μεταξυ μας αλλα εκανα τα στραβα ματια μη μπορωντας να δεχτω οτι τοσα χρονια θα πανε χαμενα. ποσο ανοητο. νιωθω αποτυχημενη. δεν εχω κανεναν φιλο πλεον γιατι λογω σχεσης αλλα κι αλλων λογων με αλλους μαλωσα και με αλλους απομακρυνθηκα εντελως,ουτε που ξερω τι κανουν σημερα,σιγουρα παντως δεν θα θελησουν ποτε να ξαναβγουν μαζι μου. δουλεια δεν βρισκω με τιποτα,που να βρω χωρις πτυχιο εδω με πτυχιο και δεν βρισκουν. τωρα αρχισα να ασχολουμαι ξανα με τις σπουδες μου μπας και τα προλαβω και τα σωσω λιγο αλλα πνιγομαι,νιωθω οτι εχω αποτυχει πληρως κι ο χρονος εχει παρελθει για μενα και πανω απο ολα δεν μπορω να χωνεψω οτι ξοδεψα τα καλυτερα μου χρονια για μια σχεση που οδηγησε στο πουθενα. και δεν ειναι μονο αυτο,ειχα συνηθισει να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο ακομη και με ολα τα στραβα,ακομη και που στο τελος ουτε καν μιλιομασταν μεσα στο ιδιο σπιτι. τωρα εχω μεινει εντελως μονη και νιωθω το απολυτο κενο. να γυρναω σπιτι και να ξερω πως δεν ειναι κανεις εκει,να χρειαζομαι μια βοηθεια σε κατι και να μην εχω κανεναν. η δυναμη της συνηθειας ειναι ασχημο πραγμα και δεν ηταν παντα ετσι χαλια,ειχαμε πολλες καλες στιγμες και νομιζα πως ηταν ο ανθρωπος μου καποτε. νομιζω πως παθαινω καταθλιψη,δεν τρωω πλεον και μονο πηγαινω μακρινες βολτες μονη ακουγοντας μουσικη αφου δεν εχω ουτε εναν φιλο να μιλησω και δεν αντεχω μεσα στο σπιτι το οποιο μου θυμιζει μονο εκεινον,αλλα δεν μπορω και να μετακομισω τουλαχιστον αυτο ειναι δικο μου και δεν ειμαι στο ενοικιο. τον μισησα στο τελος αλλα τωρα που εφυγε (σε αλλη χωρα κιολας) με σκοτωνει το να μην ξερω τι κανει και να ξερω πως εκεινος προχωρησε μπροστα ενω εγω ειμαι εδω στασιμη στο τιποτα. μην αφησετε ποτε τιποτα κι ειδικα τις σπουδες σας για μια σχεση,αυτο εχω να σας συμβουλεψω. οι σχεσεις πανε κι ερχονται κι ακομη και να μην ερθουν ποτε δεν εχει σημασια,σημασια εχει να μπορεις να εισαι ανεξαρτητος και να εχεις την δουλεια σου και την ζωη σου,αλλιως αν κρεμαστεις πανω απο μια σχεση ελπιζοντας να ειναι αυτο το μελλον σου καταληγεις σαν εμενα,στο πουθενα.
8
 
 
 
 
σχόλια
καλα αν δουλεψε ποτε περιστασιακα δεν το διευκρινιζει παντως. αλλα ναι μαλλον κρεμαστηκαν ο ενας απο τον αλλον,το εχω δει αυτο και σε φιλικο μου προσωπο.
I know nothing το σχολιο σου παντως δεν ειναι και πολυ ωραιο. Ενταξει εκανε λαθη προφανως αλλα κανεις δεν ειναι τελειος. Τουλαχιστον τα καταλαβε και θελει να τα διορθωσει. Δεν χρειαζεται να ειστε μες την κακια ολη την ωρα.
Πρώτα απ'όλα ψυχραιμία! Είσαι μια γυναίκα σε μικρή ηλικία, που έχει όλη τη ζωή μπροστά της να κάνει ό,τι θέλει!!! Μπορεί στα χρόνια που πέρασαν να μην έμαθες δέκα πράγματα για να πάρεις ένα πτυχίο, όμως έμαθες πως να συμβιώνεις με έναν άνθρωπο, κ σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τι δεν πήγε καλά ως προς αυτή τη σχέση. Θα τα αξιοποιήσεις κ αυτά στη μετέπειτα πορεία σου. Όχι για να βρεις δουλειά, αλλά για να στεριώσεις μια άλλη σχέση. Σ αυτή τη φάση, είναι καλό που ξέρεις ότι θες να επικεντρωθείς στις σπουδές σου κ στο πως να είσαι ανεξάρτητη γυναίκα! Κ μόνο αυτό, είναι κέρδος για σένα!!! Αντί λοιπόν να νιώθεις σαν βάρος ό,τι τα σκέφτηκες 11 χρόνια μετά αυτά, βρες τον χρόνο που χρειάζεσαι για να τα σκεφτείς ανάποδα... μπορούσες να είχες χάσει πολύ περισσότερα χρόνια (πηγαίνοντας με αυτή τη νοοτροπία στην επόμενη σχέση πχ) ή κ να μην τα ειχες συνειδητοποιήσει ποτε! Τότε? Τι θα γινόταν? Έχεις την κατάλληλη ηλικία για να τα διορθώσεις ΟΛΑ! Και ομορφες φιλίες να χτίσεις κ ό,τι ονειρευτείς. Το να ωριμάζεις είναι εξέλιξη κ αυτή η εξέλιξη θα βελτιώσει σίγουρα τη ζωή σου!Όλα αυτα από μια γυναικα λίγο μεγαλύτερή σου, που σπουδάζει από τα 18 αλλά δεν έχει ιδέα πως συμβιώνουν! ;)
Να μην απελπιζεσαι. Δεν σε πηραν και τα χρονια. Καλα εκανες κι αρχισες να ασχολεισαι παλι με τις σπουδες σου. Οσο για την μοναξια,φταιει που ειναι φρεσκο ακομη κι οπως λες κι εσυ ειχες συνηθισει αλλιως (11 χρονια ειναι παρα πολλα αλλωστε). Με τον καιρο θα δεις πως ειναι πολυ καλυτερα που εφυγε αφου η σχεση σας απετυχε. Μπορεις περα απο τις σπουδες σου να αρχισεις να ασχολεισαι και με κατι αλλο που μπορει να σου αρεσει (πχ γυμναστηριο ή κατι αλλο) για να ερθεις σε επαφη με καινουργιο κοσμο. Κι ακομη κι αν δεν βρεις κανεναν φιλο,μπορεις να περασεις καλα και μονη,απλα τωρα ειναι που σου επεσαν ολα μαζι κι εισαι σε ασχημη φαση οποτε τα βλεπεις ολα μαυρα. Ολα θα φτιαξουν με τον καιρο,απλα θελει υπομονη και προσπαθεια,να μην εγκαταληψεις .
Δεν μπορώ να πω πως σε καταλαβαίνω γιατί εγώ δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη σχέση και γενικότερα δεν είχα σχέση παραπάνω από 2 βδομάδες . Σίγουρα δεν παρατάς ποτέ τις σπουδές σου , μεγάλο λάθος αυτό , από την άλλη δεν σε πήραν και το χρόνια , πάρε το πτυχίο σου και βλέπεις μετά . Όσο για τις παρέες μην αγχώνεσαι και τόσο γιατί και εγώ που δεν απομακρύνθηκα από τις παρέες , αυτές όμως απομακρύνθηκαν λόγο σχεση-γαμου . Οπότε να ξέρεις ότι οι παρέες χάνονται , εγώ είμαι 32 και τις έχασα για αυτούς τους λόγος . Anyway να ξέρεις ότι αυτό που δεν έχουμε το ζηλεύουμε , οπότε να πω ότι εγώ θα ήθελα να έχω μια τόσο δυνατή σχέση και ας μην μας έβγαζε στην πορεία πουθενά Αλλά λάθος να αφήσεις τις σπουδές σου , πάλη όμως δεν είναι αργά .
Scroll to top icon