ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2016 | 15:47

Last Confession and conclusion

Έχω γράψει μια ακόμα εξομολόγηση , έχω απαντήσει σε σχόλια και έχω γράψει και ένα "Σε αναζητώ" , αυτήν θα είναι η τελευταία μου εξομολόγηση . Μου άρεσε που είχα μια τέτοια ασχολία και που είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα . Κατάλαβα όμως ότι δεν έχει και πολύ σημασία αν είσαι ο μόνος που έχεις το συγκεκριμένο πρόβλημα αλλά το αν μπορείς να το λύσεις . Συνοψίζοντας , το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι 32 , οι φίλοι μου έχουν χαθεί , γνωρίζω καινούριο κόσμο αλλά κατά βάση μικρότερους (22-26) και κυρίως άνδρες , δεν με γεμίζει τίποτα , άργησα να ωριμάσω , θέλω να βρω έναν άνθρωπο να με αγαπήσει και να του προσφέρω τα πάντα , ζω σε επαρχία και φοβάμαι ότι θα μείνω μόνος η θα κάνω λάθος επιλογές όπου θα με οδηγήσουν σε πιο άσχημα πράγματα . Είμαι 32 αλλά μοιάζω για μικρότερος και για αυτό τα καινούρια άτομα που γνωρίζω είναι 23-26 χρονών και αυτό για εμένα είναι πλεονέκτημα και κατάρα μαζί . Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν ως εξής : 1) Ξεκίνησα να βγαίνω έξω έτσι ώστε να γνωρίσω καμία κοπέλα αλλά δεν είμαι πεφτουλας και με δυσκολεύει αυτό 2)Άλλαξα την εξωτερική μου εμφάνιση (ντύσιμο , κιλά , μαλλιά 3) Γράφτηκα σε θεατρική ομάδα και σε χορό 4) Ξεκίνησα τα ταξίδια εντός Ελλάδας και σύντομα και εκτός με τον μοναδικό φίλο που μου έμεινε και είναι ελεύθερος . Όλα αυτά και ακόμα τίποτα δεν έχει γίνει , κάθε μέρα που περνάει χωρίς να κάνω κάτι με φρικάρει και κάθε μέρα κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη μήπως έχω βγάλει καμία άσπρη τρίχα (σκάλωμα μεγάλο έχω φάει). Τέλος με έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι ψάχνω απεγνωσμένα για κοπέλα , ακόμα και όταν βγαίνω έξω αισθάνομαι άσχημα γιατί ενώ παλιά έβγαινα να περάσω καλά τώρα βγαίνω για να γνωρίσω καμία κοπέλα . Έτσι έχουν τα πράγματα και πολύ φοβάμαι ότι η λύση δεν θα έρθει , οπότε η σκέψη για εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο εύκολη για εμένα . Σε κανέναν δεν αξίζει να μένει μόνος (χωρίς σύντροφο) αλλά τι να κάνουμε που αρκετοί ωριμάζουν μετά τα 30 όπως εγώ και τότε ψάχνουν για σύντροφο . Στην Ελλάδα είναι υπερβολικά δύσκολο να βρεις γυναίκα 25-33 και να είναι ελεύθερη , έχω βαρεθεί να ακούω σε κάθε ερώτηση που κάνω για μια κοπέλα που μου αρέσει ότι αυτήν έχει σχέση , κουράστηκα .
9
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε, όπως τα λες είναι και ακόμη χειρότερα: και Ελλάδα και επαρχία, όλα τα στραβά μαζί τα έχεις. Για να γνωρίσεις έξω φίλε μου γυναίκα, πρέπει ή να είσαι ο τοπ γκόμενος ή ματσό και να το ξέρει η άλλη, ένας μέτριος/κανονικός άντρας είναι ανύπαρκτός, μόνο στην εικόνα σου στέκεται η άλλη και ούτε θα καταδεχθεί να σου μιλήσει. Μη μιλήσω για τα ταξίδια, μόνο σχέση δε βρίσκεις έτσι. Αν δε χωθείς σε κάποια κλίκα με γυναίκες, το χάλι που περιγράφεις δε θα έχει τέλος και εσύ απλά θα αναλώνεσαι σε ένα φαύλο κύκλο.
Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό !! Σε επαρχία ζω και εγώ , δεν έχεις πολλές επιλογές αλλά οι γκόμενες δεν κοιτάνε αυτά που λες μόνο . Αν η γκόμενα είναι τέτοια φάση τότε εγώ προσωπικά δεν θα την ήθελα , προτιμούσα να μείνω μόνος . Βέβαια δεν έχεις πολλές επιλογές αλλά και πάλι δεν είναι ακριβός έτσι όπως τα περιγράφεις . Όσο για τα ταξίδια , επειδή και εγώ το κάνω αυτό , μπορείς να βρεις σχέση και να πω ότι 2 φίλοι μου συγκατοικούν με κοπέλες που είναι από Αθήνα και πήγαν σε άλλη πόλη απλά και μονό για να μείνουν μαζί .
Γεια να γνωρίσεις γυναίκα πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου πχ εμφάνιση , μαλλιά κτλ , να πας να της μιλήσεις , να ξέρεις να συμπεριφέρεσαι λίγο (δηλαδή δεν είναι όλες οι στιγμές για πέσιμο , αν δουλεύει η άλλη μπορεί να μην τα θέλει αυτά) και να μην μένεις μέσα στο σπίτι . Κάνε δραστηριότητες και γνώρισε κόσμο (άνδρες , γυναίκες ) , πέρνα καλά και μην είσαι σε χάλια διάθεση . Αυτά που λέω λογικά ισχύουν και για το εξωτερικό όπου όλοι λένε ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα .
Εγώ μιλάω για ένα μπαρ συγκεκριμένα, εσύ μου αναπτύσσεις γενικότερη θεωρία. Και στην επαρχία ξέρω πολύ καλά τι παίζει, ιδίως σε πιο μικρά μέρη: όλες δεσμευμένες από τα 17 στο λύκειο με τον ίδιο και αφού παντρευτούν και κάνουν παιδιά, γύρω στα 35 αρχίζουν τα ''πάρτυ'' δεξιά και αριστερά.
Ούτε στα άλλα είδα κάποια ουσιαστική διαφωνία μαζί μου. Και εξάλλου, στην επαρχία (ιδίως σε μικρές πόλεις) όλοι ψιλοξέρονται: ξέρεις η γκόμενα απέναντι ποιανού κόρη είναι και ποιον είχε γκόμενο πριν και τι παίζει τώρα. Άρα, οι επαφές γίνονται λίγο πολύ ''εκ του ασφαλούς'' περισσότερο από την ανωνυμία της πόλης.
Είμαι λίγο μικρότερή σου και έχω να σου πω πως γνωρίζω αρκετά άτομα ( άντρες αλλά και γυναίκες ) που είναι μόνα χωρίς σχέση και είναι σε επαρχία. Καταρχάς χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός γιατί άθελά σου σίγουρα θα το δείχνεις και προς τα έξω και είναι απωθητικό. Όταν κάτι το κυνηγάς απεγνωσμένα και θλίβεσαι αργεί να έρθει. Πολλές φορές όλα έρχονται ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις. Είσαι 32 και είσαι άντρας και όχι γυναίκα να αγχώνεσαι και τόσο. Γιατί αναφέρομαι σε αυτό; Η γυναίκα αγχώνεται περισσότερο καθώς περνούν τα χρόνια και είναι χωρίς σύντροφο, διότι χτυπούν τα καμπανάκια για το πότε θα γίνει μητέρα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει σε όλες γιατί η καθεμία έχει τα δικά της κριτήρια. Αναφέρομαι στη πλειοψηφία κατά τη γνώμη μου. Φυσικά θα μου πεις πως και αυτές εννοείται πως δεν είναι λυσσάρες, απλά τις πνίγει το άγχος και ο κοινωνικός περίγυρος και ασκείται πίεση και ανασφάλεια. Όσον αφορά εσένα, αν πχ σε απασχολεί πότε θα γίνεις πατέρας δεν θα έπρεπε γιατί μπορείς και σε μεγαλύτερη ηλικία να κάνεις παιδιά και ας είσαι πχ πενηντάρης, ενώ η γυναίκα είναι ήδη χρόνια πολλά τελειωμένη δυστυχώς.Καταλαβαίνω πως αυτή τη στιγμή μπορεί να μην απασχολεί το θέμα που αναφέρω πιο πάνω, αλλά καθαρά σου λείπει ο έρωτας, η αγάπη και γενικά το συναισθηματικό δέσιμο. Να κάνεις υπομονή και να ελπίζεις θετικά σε όμορφα πράματα. Υπάρχουν και μεγαλύτεροί σου που βρίσκονται σε παρόμοια θέση, οπότε δεν είσαι μόνος. Και να θυμάσαι πως δεν σημαίνει ότι όποιος έχει σχέση είναι πάντα καλά. Να ελπίζεις σε σένα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Το καλό πράμα αργεί να γίνει, αλλά θα γίνει.
Scroll to top icon