ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2016 | 23:58

όλα για την τέχνη

Είναι μεγαλύτερος. Περίπου 16 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ. Στο χώρο του θεάτρου τιποτα δεν φαινεται παράξενο. όλοι είναι ίσοι. Δεν υπάρχουν ηλικίες. Κατά κάποιον τρόπο είναι καθηγητής μου. Αλλά κάτι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν΄είναι σωστό ή λάθος αλλά είναι η πραγματικότητα. Και μου χρειάστηκαν σχεδόν 2 μήνες για να κάνω reality check. Βλέπεις ήμουν κολλημένη σε εκείνο το βλάκα. Όμως τώρα νιώθω επιτέλους ελεύθερη και αποδεσμευμένη από την προηγουμενη κατάσταση και έτοιμη να μπω σε καινούργια μπερδέματα. ότι , και να γίνει, εμένα αυτό το συναίσθημα με γεμίζει. Μου μαθαίνει συνέχεια καινούργια πράγματα. Λένε ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν βλέπω πού είναι το κακό για να αιτιολογεί την κατακλείδα "να επιτρέπονται όλα στον έρωτα". Δεν είναι καθόλου περίεργο ούτε ασυνήθιστο η Γαλάτεια να ερωτευτεί τον Πυγμαλίωνά της και ελπίζω κι ο Πυγμαλίωνας να νιώθει πράγματα για την Γαλάτεια. Στην ζωή οι ευκαιρίες έχουν πεπερασμένο όριο. Δεν είναι πίστα ηλεκτρονικού παιχνιδιού με άπειρες "ζωές".
Scroll to top icon