ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2016 | 14:38

Φλερτ

Καλησπέρα.ειμαι 30 xr παντρεμένη με ενα παιδάκι,είμαστε 13 χρονια μεωτο σύζυγο μου,η αληθεια ειναι οτι εκ μέρους μου δεν υπαρχει πια το πάθος!!!Τον αγαπάω αλλα δεν ειμαι πια ερωτευμένη μαζί του...εδω και καποιος μήνες μου είπαν πως καποιος ενδιαδερεται ποκυ για μένα,ειναι παντρεμένος με 2 παιδιά!!!Δεν έδωσα σημασία!!!ερχοταν όμως κάθε μερα και με κοίταζε επίμονα,ρώταγε συνεχώς για μένα!!μου αρεσε κ εμένα μπορω να πω!!!Χωρίς πολλα πολλα μου ζήτησε το τηλ μου γιατι δεν μπορούμε στη δουλειά να μιλάμε άνετα!!!Έχει το κινητό μου 2 εβδομάδες και δεν στέλνει ενα μήνυμα αλλα ο τρόπος που με κοιτάει κ μου μιλάει αλλα δείχνει!!!Πφφφφφ !!!!Του εχω εξηγήσει ποτε μπορει να μου στέλνει αλλα τπτ!!!Πραγματικά δεν μπορω να εξηγήσω τπτ!!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ναι Baby Doll εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες.Αλλα καμια φορα (παντα σχεδον εκτος αν ο συντροφος σου χειροδικει πανω σου) θες κατι που να σε ταρακουνησει για να δωσεις τελος σε εναν ηδη βαρετο και πεθαμενο γαμο...Αν αυτη η γυναικα απλα θελει να ξανανιωσει γυναικα και θελει να βγει λιγα ανιχνευτικα ραντεβου σχετικα με το τι ειναι αυτος και τι θελει? Μηπως ειναι στο ιδιο μηκος κυμματος η οχι? Και οι δυο αυτοι ανθρωποι θελουν γ... η υπαρχει κατι αληθινο πισω απο αυτο? Εγω στη θεση της δε θα κερατωνα το συζυγο μου αλλα αν ημουν με αυτο τον ανθρωπο σε μια ευθυγραμμιση πραγματικων ερωτικων αισθηματων, θα τον γνωριζα καλυτερα...
Σε πειράζει που ένας άγνωστος που απλά ίσως να σε θέλει για να περάσει καλά ένα βράδυ δε σου στέλνει μήνυμα κι οχι που ο γάμος σου έχει φτάσει σε ένα τέλμα και θες να απατήσεις τον άντρα σου?Αν δεν υπάρχει πάθος και έρωτας και σέβεσαι αυτόν τον άνθρωπο και τον αγαπάς χώρισέ τον μην τον απατήσεις. Και μετά θα είσαι ελεύθερη να ζήσεις τη ζωή σου. Αδυνατώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου! Σου φαίνεται λογικό που δε νοιώθεις ούτε ένα ίχνος ενοχής που θες να απατήσεις τον άνθρωπο με τον οποίον έχεις περάσει σχεδόν τη μισή σου ζωή μαζί και έχετε ένα παιδάκι μαζι? Χωρίστε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι γιατί πάντα θα έχεις επαφές μαζί του λόγω του παιδιού. Εσένα πως θα σου φαινόταν αν ήσουν εσύ στη θέση του άντρα σου?
Στον πλανήτη γη οι μανάδες εξακολουθούν να είναι γυναίκες. Εξακολουθούν να έχουν αισθήματα, ανάγκες κι επιθυμίες.Όσο "ανώριμο" είναι να σαλιαρίζει μια μάνα, άλλο τόσο είναι να βάζει κάποιος τρίτος το παιδί στη μέση ως ακούσιο κλειδοκράτορα της ζώνης αγνότητας.
Scroll to top icon