ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2016 | 11:19

Εξομολόγηση

Τώρα που ο μεγάλος μου εφηβικός έρωτας τελείωσε οριστικά μετά από 7 χρόνια υπάρχουν κάποια συμπεράσματα που έβγαλα και θα ήθελα να μοιραστώ.1.Ο άνθρωπος που μας πληγώνει δεν είναι ποτέ ο σωστός άνθρωπος. Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που μπορούν να μας αγαπήσουν γι αυτό που είμαστε και να μας κάνουν ευτυχισμένους2.Το να βάζουμε σε κάποιον την ταμπέλα "ο ερωτας της ζωής μου" είναι δεσμευτικό και μας εμποδίζει να δεχτούμε με αξιοπρέπεια και λογική το τέλος μιας σχέσης.3.Καθε μεγάλος έρωτας αξίζει.Ανεξαρτητα από την κατάληξη,οι αναμνήσεις που μένουν θα μας συντροφεύουν μια ζωή και θα μας κάνουν περήφανους. Επειδή ζήσαμε,ερωτευτηκαμε,πονεσαμε και ξανασταθηκαμε στα πόδια μας.Αυτο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το να κάθεται κανείς στο σπιτάκι του και να μην κάνει τίποτα. 4.Το να τρέχουμε πίσω από έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή μας και να προσπαθούμε επανασύνδεση είναι αυτό που θα καταστρέψει κάθε ωραία ιστορία. Αν μας λείπει τόσο ο άλλος που δεν μπορούμε να ζήσουμε σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά με τον εαυτό μας.Σημαινει ότι για κάποιο λόγο ο εαυτός μας δεν μας γεμίζει και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε.
7
 
 
 
 
σχόλια
εχεις δίκιο αλλα ενας μεγαλος ερωτάς δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να σε κανει να θελεις να αλλάξεις τον εαυτο σου? στην σημερινή εποχη βλεπω ανούσιο σεξ και καμια προσπάθειά για σύνδεση πραγματική... εχουμε μαθει να τα παραταμε ευκολα
Καταρχάς πιστεύω ότι έχει σχέση με τους ανθρώπους και όχι με την εποχή. Πχ.και οι προηγούμενες γενιές θα μπορούσαν να λένε έχουμε πόλεμο που όρεξη για έρωτες ΚΟΚ.Επιπλέον ναι,πρέπει να σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις τον εαυτό σου προς το καλύτερο,μια αλλαγή που μπορεί να διατηρηθει και μετά το τέλος του έρωτα.
ειναι εύκολο να κανεις σεξ στην σημερινή εποχή αυτο λεω... οι άνθρωποι στον πολεμο δεν ερωτεύονταν? επίσης δεν πιστεύω οτι ο έρωτας περνάει απλα μαθαίνουμε να ζούμε χωρις τον άνθρωπο που εχουμε ερωτευτεί.
Scroll to top icon