ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2016 | 10:47

Μπερδεμένη

Είμαι παντρεμένη με ένα παιδάκι.Πριν καιρό με πλησίασε καποιος σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Εγώ ούτε καν σκεφτόμουν ότι υπήρχε περίπτωση να ξανά ερωτευτω ούσα παντρεμένη. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, ούτε και απαντησα. Αυτός όμως ήταν επίμονος και κάποια στιγμή ενεδωσα.Μιλουσαμε για αρκετό καιρό φιλικά στην αρχή ,ερωτικά αργότερα. Ήθελε να συναντηθουμε, επέμενε και όταν εγώ αρνήθηκα γιατι δεν ηθελα ν απατησω τον αντρα μου ,μου κράτησε μούτρα. Σταμάτησε να μου γράφει. Εγώ δεν τον ενοχλησα ,ήξερα ότι όλο αυτό αν και ωραίο ήταν λάθος. Όμως μετά από λίγο μου ξαναστειλε. Πλέον έχουμε καθημερινη επικοινωνία χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ συναντηση. Είμαι σίγουρη ότι αν συναντηθουμε θα μου είναι δύσκολο να του αντισταθω οπότε μιας και ποτέ δεν ήμουν υπέρ της απιστίας δεν πρόκειται να τον συναντησω.Με ελκύει όμως απίστευτα το ίδιο και εγώ αυτόν,πέρα από την εξωτερικη εμφάνιση γιατί απ την αρχή είχαμε δει ο ένας τον άλλον, είναι απιστευτος ανθρωπος.Είμαι ερωτευμένη μ έναν άντρα που δεν πρόκειται ποτέ να συναντησω και ποναω.
12
 
 
 
 
σχόλια
Καποια στιγμη θα συμβει κατι αναλογο με αυτο που περιγραφεις σε ολους τους παντρεμενους.. Καλα κανεις κ αντιστεκεσαι... Βγαλτο απο το μυαλο σου κ φερτο στις πραγματικες του διαστασεις... Το νεο κ το αγνωστο μπορει να ειναι ελκυστικο κ πολλα υποσχομενο...αλλα αυτο δεν κραταει για παντα...
Σύμφωνα με Karavan !! Καμιά φορά μας χρειάζεται και η επιβεβαίωση, ειδικά αν δεν έρχεται από το έτερον ήμισυ!!! Αλλά βρε παιδιά εσείς οι πρώτοι πολύ αυστηροί είστε, κάλμα λίγο. Που είδατε ότι γράφει ότι θα χωρίσει και θα την πληρώσουν τα παιδιά;; Εγώ ίσα ίσα διάβασα ότι απέτρεψε συνάντηση και ούτε είναι θετική σε μελλοντική. Όσο για το αν ο γάμος τους έχει ένα σωρό προβλήματα προφανώς πέρα απ τους δύο τους δεν είναι κανείς άλλος σε θέση να το κρίνει. Ιδανικές σχέσεις και έρωτας για μία ζωή δεν υπάρχει!!! Προφανώς αν ήθελε να τον απατησει είχε την ευκαιρία να το κάνει,άρα ας μην προτρεχουμε. Εγώ πιστεύω οτι είναι φάση και ότι προφανώς δεν μπορεί να είναι ερωτευμένη με κάποιον που δεν έχει δει. Καλό λοιπόν θα είναι να λέμε την γνώμη μας χωρίς να δίνουμε βαρυγδουπους χαρακτηρισμούς.Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και αν αύριο είμαστε εμείς στην θέση του άλλου.Εγώ προσωπικά θα σου πω να κάνεις προσπάθειες να βρεις αυτό που σ έκανε να νομίζεις ότι ερωτευτηκες στον άγνωστο άντρα,να το βρεις στα μάτια του δικού σου άντρα. Ο γάμος θέλει υποχωρήσεις και πολλες προσπαθειες για να μπορέσει να κρατηθεί!!!! Στο λέω από πρώτο χέρι!!!
Τζεσικα έχεις δίκιο πως φαίνεται αυστηρό το σχόλιο μου, δεν το έθεσα όμως από ηθικολογική σκοπιά. Απλά θεωρώ πως είναι καλύτερα να ξέρουμε τι μας συμβαίνει και γιατί, δεν είναι εποικοδομητικό να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Εάν μια γυναίκα ή ένας άντρας διψά ακόμα και για σχόλια διαδικτυακών επαφών υποθέτω πως ο γάμος που βρίσκεται έχει πολλές και σοβαρές ελλείψεις. Οπότε θέλει δουλειά, προσπάθεια και αγάπη, όμως όταν φτάνεις να νιώθεις πως κάνεις συνεχώς υποχωρήσεις και εκπτώσεις νομίζω έχει πάψει να υφίσταται αυτή η ένωση και απλά διατηρείς ένα ερείπιο.
Χωρίς δουλειά, προσπάθεια και αγάπη καμιά σχέση δεν μπορεί να επιβιώσει. Καθε μέρα πρέπει να δίνουμε μικρές μάχες,κάθε μέρα πρέπει να κάνουμε κουράγιο και υπομονή!Δεν ξέρω αν είστε παντρεμενοι αλλά ο γάμος όπως είπα θέλει υπομονή. Σ ένα γαμο ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού είναι κάτι που μπορεί να ταράξει τις σχέσεις του ζευγαριού.Αυτό δεν σημαίνει ότι με το πρώτο εμπόδιο πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Σε κάποια τέτοια φάση φαντάζομαι ότι βρίσκεται κ η εξομολογουμενη και αυτό γιατί εμένα μου φαίνεται απλά γοητευμένη απ το ενδιαφέρον κάποιου.Η απιστία δεν έγινε,τώρα το τι θα γίνει στο μέλλον;ποιος ξέρει να πει; Να μου πει και το δικό μου αν είναι!
Η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερα συχνή. Αυτό που σε εξιτάρει είναι το ανανεωμένο ενδιαφέρον στο να ανακαλύψεις έναν άνθρωπο από την αρχή. Απολύτως ανθρώπινο και απολύτως κατανοητό. Και ίσως και λιγουλάκι επιβεβαίωση. Που όσο να'ναι ατονεί μετά από χρόνια σχέσης (οπότε αυτό είναι ένα καμπανάκι να επαναθερμάνετε τον θαυμασμό που τρέφετε μεταξύ σας ως σύζυγοι κι εραστές!). Εφόσον δεν σκοπεύεις να τον συναντήσεις η μεγάλη απόφαση έχει παρθεί. Επειδή όμως κι η συζήτηση καλό είναι να μην πλατιάζει σε ερωτικά θέματα αφού τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει (είναι άδικο και για κείνον και για τον σύζυγό σου) καλό θα ήταν ή να μείνετε στην φιλική κουβέντα ή να σταματήσετε την επικοινωνία.
Την φθορά πολύ φοβάμαι δεν την φέρνει τόσο ο χρόνος όπως επιμένουμε να θεωρούμε αλλά κυρίως η αδιαφορία μας γι'αυτόν που θεωρούμε δεδομένο και η απουσία ανανέωσης απέναντι και στον ίδιο μας τον εαυτό ώστε να προκαλούμε και το ενδιαφέρων.
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αυτο το αγνωστο είναι που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Επίσης θέλω να τονίσω πως στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης ο καθένας παρουσιάζει τον εαυτό του τέλειο , προσπαθεί να μαγέψει.
Με συγχωρείς αλλά ποιος ήταν ο λόγος που παντρεύτηκες και έκανες οικογένεια; Να υποθέσω για να κάνεις παιδί και ν'αποκτήσεις το κοινωνικό στάτους της παντρεμένης κυρίας; Γιατί δεν βλέπω κάποιο βαθύ συναίσθημα προς τον άντρα σου από την στιγμή που νιώθεις τόσο έντονα για έναν τυχαίο που γνώρισες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... Έντονη δίψα βλέπω. Ο γάμος σου έχει πολλά προβλήματα είναι ξεκάθαρο, δες πως θα τα λύσεις και άσε τους "έρωτες", εφόσον αποφάσισες να παντρευτείς πρέπει να υπερασπιστείς την επιλογή σου!
Κανονικα θα επρεπε να εισαι ερωτευμενη με τον αντρα σου οχι εναν αλλον. Και παρολο που δεν εχεις συναντηθει με αυτον τον αντρα σου "τον απατησες" εχεις κανει ηδη το λαθος. Παντρευεστε, κανετε παιδια, μαλακιζεστε και στο τελος χωριζεται και την πληρωνουν τα παιδια που γεμιζουν με ψυχολογικα. Γιατι τη μαλακια θα την κανεις αν οχι τωρα αργοτερα δεν βλεπω να αντεχεις. Καλα μυαλα τι να πω.
Scroll to top icon