ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2016 | 13:31

Τουλάχιστον ρίσκαρα...

Γεια σας..Γνώρισα κάποιον κ από την αρχή πιάσαμε τη κουβέντα κ υπήρχε αρκετή χημεία.Εγώ να πω την αλήθεια, ένιωσα ότι τον ερωτεύτηκα..Μου έκανε αίτημα φιλίας στο γνωστό φβ. Μου πατούσε αρκετά like. Μέχρι εκεί. Αποφάσισα να του μιλήσω. Μιλήσαμε 2-3 φορές πολύ ωραία μεταξύ μας. Κουβέντες όμορφες κ βαθυστόχαστες, που όμως έμεναν εκεί. Δε μου πρότεινε ποτέ να βγούμε εξω οι 2 μας.Άφησα ένα μήνα να περάσει χωρίς να δίνω πολλά σημάδια. Ώσπου δεν άντεχα άλλο κ σήμερα του έστειλα στο χαλαρό μία καλημέρα κ αν θα ήθελε να πιούμε καφέ.Κ μου απάντησε ότι ναι είναι πολύ ωραία ιδέα! Αλλά να πούμε κ τους 2 κοινούς φίλους μας να έρθουν... Με το που το είδα, κοκκάλωσα κ δε το κρύβω, δάκρυσα.. Είχα τόσες αμφιβολίες για τον αν έπρεπε να κάνω τη πρώτη κίνηση.. Κ τελικά έφαγα κ απόρριψη.... :( :(Υ.Σ. Δηλ. δεν με γουστάρει καθόλου μα καθόλου;;; :'(
13
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πας πουθενά γιατί έχεις αυτοπεποίθηση μηδέν. Αυτός το ξέρει και έχει στρατηγική να σε λιώσει και να σε ισοπεδώσει. Έχει καταλάβει ότι τον γουστάρεις και θα κάνει το παν για να τον λιβανίζεις δίχως αύριο. Σύνελθε. Πες του ότι βαρέθηκες την πολυκοσμία και γείωσέ τον. Θα τρελαθεί. Και θα σε κυνηγήσει. Κάντο και στείλε μου αν έπεσα έξω.
Γεια σου Αλέκας.. Το πιστεύεις ό,τι με επηρέασε πολύ το σχόλιο σου;Στην απάντηση που του έστειλα, μέσα σε άλλα του έστειλα την εξής φράση '' Άλωστε, τι να τη κάνεις τη πολυκοσμία όταν έχεις βρει την επικοινωνία; ''Όταν μου απαντήσει θα σου πω!
Θα δεις στην πορεία χαρά τι ισχύει τελικά !! Αν βγείτε ακόμη κ με παρέα νομίζω θα φανεί καλύτερα αν ενδιαφερεται η όχι...Όπως και να έχει μπράβο σου που ρισκαρες!! Πρέπει να τολμάμε κ να προσπαθούμε γι αυτό π θέλουμε ακόμη και αν δεν βγει πουθενά !
Γεια σου Λένα και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.. Και γω αυτό πιστεύω γι'αυτό και έκανα το πρώτο βήμα.. Όταν τελικά κανονιστεί αυτός ο καφές θα δείξει τι θα γίνει..
Δεν σε γουστάρει καθόλου. Θα γνωρίσεις πολλούς που θα σε γουστάρουν όμως και θα δεις την ομορφιά της αμοιβαιότητας, την αξία της. Το αντίθετο είναι ξόδεμα χρόνου και ενέργειας.Σκληρά ίσως όσα λέω αλλά νομίζω έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα.
Ναι είναι λίγο σκληρά τα λόγια σου Astrapoys αλλά για να τα λες κάτι θα ξέρεις.Σ'ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Ίσως είναι έτσι όπως λες.. Αν κ με πονά μέσα μου κ ελπίζω το αντίθετο..Μπορώ να πω, ό,τι με κοιτάει κ μου δείχνει πολύ σεβασμό κ εκτίμηση.. Αλλά τι να το κάνεις αν είναι μόνο φιλικό ενώ η καρδούλα μου καίγεται κ σιγολιώνει;
Έτσι είναι, είναι μια αλυσίδα αυτή η κατάσταση που η ίδια μπλέκεις το πόδι σου σε αυτήν και μένεις στάσιμη. Δεν σου έδειξε κάτι ερωτικό, ούτε σου την "έπεσε" αν κατάλαβα σωστά. Ένιωσες ζεστασιά, υπήρξε επικοινωνία και "τσιμπήθηκες" και καλά έκανες. Η ζημιά ξεκινά για εσένα τώρα που ελπίζεις δίχως ελπίδα.Πίστεψε με ο άντρας που θα σε θέλει (και έναν τέτοιο χρειάζεσαι), θα άρπαζε την ευκαιρία να βγείτε μόνοι.Φυσιολογικά πράγματα.
Το ''κακό'' σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι ό,τι μου δίνει πολλά πατήματα και δεύτερον και το χειρότερο είναι ό,τι το παιδί αυτό κάνει παρέα με κάποιον ο οποίος έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για εμένα σε αυτόν. Και σκέφτομαι ό,τι ίσως κάνει πίσω για τον φίλο του..
Μην βιάζεσαι προς το παρόν να κρίνεις τι θα γίνει, έκανες μια πρόταση και αρχικά την δέχτηκε. Το ότι πρότεινε να έρθουνε κι άλλοι δεν σημαίνει κάτι αρνητικό με τη μία. Δεν λειτουργούν όλοι μπαμ και κάτω. Μπορεί για να κάνει κίνηση να θέλει να δει περισσότερα πράγματα, μπορεί να είναι ντροπαλός, μπορεί και όντως να μη σε γουστάρει, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα αυτό. Χαλαρά. Πάτε για καφέ και θα δεις στην πορεία.
Μην απογοητεύεσαι..!! Αν δν τον ενδιέφερες δν θα έλεγε ότι είναι ωραία ιδέα κ πολύ απλά θα έβρισκε δικαιολογία να μην έρθει.. Ίσως να νιώθει άβολα τώρα κ γι' αυτό να θέλει να βγείτε με φίλους. Μπορεί να νιώθει το ίδιο με 'σένα κ να θέλει να δει για αρχή πώς θα πάει..Στην πορεία ποιος το αποκλείει ότι θα βγείτε μόνοι μας? Είναι μόνο η αρχή..Καλά να περάσεις κ καλή τύχη!
Γεια σου Ταυράκι κ σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απλά εγώ στο μυαλό μου έχω ένα πράγμα. Ό,τι όταν κάποιος ενδιαφέρεται κάνει κίνηση. Ή τουλάχιστον την αρπάζει! Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά μέσα μου δε μπορώ να ζω με φρούδες ελπίδες...
Scroll to top icon