ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2016 | 03:21

Είμαι ξενερωτη.

Νιώθω ότι είμαι πολύ ξενερωτη. δεν ξέρω τι να κάνω για να πάρω το θάρρος να αρχίσω να παίρνω πρωτοβουλίες
4
 
 
 
 
σχόλια
Το "ξενέρωτος"σχετίζεται κυρίως με τις προσωπικές σχέσεις,οπότε θα θεωρήσω ως δεδομένο ότι αυτό σε απασχολεί...λοιπόν,προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν ξενέρωτα άτομα,μόνο ξενέρωτες αλληλεπιδράσεις...εκεί που θα νιώσεις άνετα,όμορφα και ασφαλής,θα σου βγουν και όλα αυτά που νομίζεις ότι στερείσαι...μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα όμως,χτίζεις αυτοπεποίθηση...με μικρές προσωπικές επιτυχίες και κατορθώματα...και μην φοβάσαι να φας τα μούτρα σου πάνω στην προσπάθεια...η κάποια αποτυχία είναι βασικός παράγοντας για να φτάσεις στον στόχο!ΥΓ. Και μην ξεχνάς τις βαθιές αναπνοές!
Θα βοηθουσε ισως να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου ως προς το: ποιος ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας στο να αναλαμβανεις πρωτοβουλιες?Πχ. ορισμενοι ανθρωποι δεν αναλαμβανουν πρωτοβουλιες γιατι φοβουνται την αποτυχια.Βρες ποιες ειναι οι δικες σου αναστολες και προσπαθησε να αναθεωρησεις αν χρειαζεται.(πραγματι δεν αναφερεις ως προς τι. Αλλα φανταζομαι αυτο που λεω πιο πανω εχει εφατρμογη σε καθε περισταση)
Scroll to top icon