ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2016 | 17:09

Μερικές αλήθεις λίγο πριν την χριστουγεννιάτικη ανασκόπηση

1.Να είσαι χαρούμενος και επιτυχημένος σε τέτοιο βαθμό τόσο ώστε να μην προκαλείς. Κανένας δεν θέλει να είσαι περισσότερο από εκείνον γιατί θα ζηλεύει και θα σε θάβει.Να είσαι στεναχωρημένος ή προβληματισμένος επίσης σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην χρειαστεί να σου προσφέρει ο άλλος την βοήθεια του και να πρέπει να σε στηρίξει. Να μην του γίνεις βάρος ( από αυτόν τον κανόνα εξαιρείται η οικογένεια η οποία σε αγαπάει no matter what).2.Απο μια ηλικία και μετά (συνήθως μετά τα 35) οι φίλοι χάνονται. Α ν δεν έχεις κάνει οικογένεια και παιδιά την πάτησες .Ετοιμάσου να περνάς τα πάντα μόνος σου. Οι παντρεμένοι ή οι ζευγαρωμένοι κάνουν παρέα μόνο με ανθρώπους της ίδιας φάσης. Οι single είναι μες στην κατήφια και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα. Οπότε say hello to loneliness.3.Αν έχεις πολλά πτυχία και σπουδές έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις μια δουλειά (ακόμη κ ταξιτζή). Δεν είναι όμως σίγουρο ότι μπορείς να την κρατήσεις .4.Οι άντρες και οι γυναίκες είναι πιο γλυκείς/γλυκές, τρυφεροί/τρυφερές , ρομαντικοί/ρομαντικές μέχρι τα 29. Από κει και μετά μπαίνουν όλοι στο “twilight zone”.Οι γυναίκες παθαίνουν «εγώ πότε θα παντρευτώ να κάνω παιδιά», οι άντρες «δεν μπορώ τις δεσμεύσεις, δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω τι μου φταίει». Στην εποχή της κρίσης που βιώνουμε πολλαπλασιάστε αυτές τις παθήσεις επί 1000 και voila: “Welcome to the jungle of the fucked up people”.5.Αν κάποιος τα έχει περάσει όλα τα παραπάνω γίνεται απίστευτα κυνικός/κυνική όπως και εγώ. Δεν είναι πεσιμισμός, δεν είναι κατάθλιψη, είναι ρεαλισμός.6.Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά που γράφω είναι ταμπέλες και δεν ισχύουν και υπάρχουν πολλές εξεραίσεις, μάθε ότι όλοι υποσυνείδητα ή συνειδητά λειτουργούμε με ταμπέλες. Οπότε πίστεψε το, ισχύουν (εκτός από μερικές πολύ σπάνιες εξαιρέσεις :p).Έξτρα μπόνους κάτι για το οποίο δεν ευθύνεσαι εσύ και δεν μπορείς να το αλλάξεις: Αν προέρχεσαι από οικογένεια με καλή οικονομική κατάσταση το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις και εσύ καλή οικονομική κατάσταση. Επίσης θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις πιο πολλούς φίλους, να βρεις μια καλή δουλειά και να βρεις έναν καλό σύντροφο. Αυτά όλα πάνε μαζί.Πόρισμα: Επειδή εδώ μέσα έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι είστε κάτω από 30 είπα να σας μεταδώσω λίγη από την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε οι άνω των 30. Προσπαθείτε να βάλετε την ζωή σας σε μια καλή λούπα μέχρι τα 29 και μην παραχαλαρώνετε …Μετά θα έρθετε (trust me) με μαθηματική ακρίβεια αντιμέτωποι με όλα τα παραπάνω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εαν είσαι και άντρας,είναι 1000000 φορές χειρότερα.Δεν υπάρχει πουθενά φως.Η γυναίκα τουλάχιστον μπορεί να βρει σύντροφο και να κάνει οικογένεια ακόμα και αν είναι φτωχή,άνεργη και αντικοινωνική.Ο άντρας δεν θα βρει και θα λιώσει στη μοναξιά,έτσι απλά.Και δεν είναι πεσιμιστικό,είναι αληθινό.
Επειδή είμαι πολύ άνω των 30 πλέον, θεωρώ πως όσο απίστευτα και να φαίνονται κάποια από αυτά που αναφέρεις για τους νεώτερους ημών, εντούτοις εμπεριέχουν σοβαρή βάση αλήθειας. Και συμφωνώ κυρίως στην κυνικότητα η οποία αρχίζει και διακατέχει κάποιους που συνειδητοποιούν ορισμένα βασικά πράγματα σε αυτή την ηλικία.
Αλήθεια είναι!!!όταν κάποιος είναι 25 χρειάζονται σαράντα άτομα(μεταφορικά)να τον σπρωξουν να παντρευτεί!!όταν είναι τριάντα,χρειάζονται εξήντα άτομα να τον σπρωξουν...και οι αναλογίες μεγαλώνουν!!!υπάρχουν οι σοφες παροιμιες:η μικρός,μικρός παντρεψου η μικρός καλογερεψου!!
Και πεσιμιστικά είναι αυτά που γράφεις και μηδενιστικά, αλλά δυστυχώς και αληθινά. Οι ταμπέλες δεν είναι τυχαίες, καταδεικνύουν αυτό που ισχύει συνήθως. Οι εξαιρέσεις είναι πάντα λίγες και οφείλονται σε συγκεκριμένους λόγους κάθε φορά. Η μόνη μου ένσταση στα όσα γράφεις είναι ότι πολλές φορές δεν είναι στο χέρι μας να τα αποφύγουμε και έχουν να κάνουν με πολλούς αστάθμητους παράγοντες τύχης αλλά και αντικειμενικούς.
Scroll to top icon