ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 13:37

Μπουλινγκ

hΕίμαι 29 ετών και τρώω bullying. Δεν ξέρω καν αν το γράφω σωστά. δεν είναι και η πιο έξυπνη κοπέλα στον κόσμο αλλά έχω συναίσθηματικη νοημοσύνη και συναίσθημα.Ξέρω τι θα πει άνθρωπος. Έχω σπουδάσει έχω δουλέψει σχεδόν παντου. Δεν είμαι τεμπελα αλλά η ενέργεια μου από μικρή εσβηνε κ δεν μπορώ να κάνω τπτ. Έκλεινε ο διακόπτης. Μάλλον όρμονες θλίψη ματαίωση δεν ξέρω. Έχω φτιάξει μία πέρσονα χαζουλας γλυκούλας π δικαιολογεί το πείραγμα. Το καταλαβαίνω.Δεν είμαι αυτό. Είμαι χαζουλα όντως δηλαδή. Χαζη για την ακρίβεια. Αλλά και σοβαρη. Ξέρω να νιώθω να σεβομαι είμαι ευγενικη.Θέλω μία βοήθεια. Όσες φορές έχω πάει σε ψυχολογο δν ανέφερε πότε κανεις τη λέξη bulling. (δεν ξέρω αν το γράφω καν σωστα)..Γράφω εδώ γιατί δεν αντεχω άλλο. Ο πατέρας μουε.βριζει όλη μέρα. Η μάνα μου ζητάει συνέχεια. Οποία της επιθυμία γίνεται πριν το πει.Ο αδελφός μ πολλες φορες τάχα για πλάκα με χτυπαειε μπουνιτσες κ με λέει 'πουτανα'. (Η παρθένα μέχρι τα 23 ξέρω γω).Η κοπέλα μου με βριζει όλη μέρα. Όλη μέρα. τάχα για πλάκα....Μου έχει δημιουργήσει φόβο μη και πέσει τπτ στο πάτωμα του σπιτιού της (μία σταγόνα νερο, μία πατατα)..π αν κ σκύβω αμέσως να το γλυψω π λέει ο λόγος εκείνη εκει.Βρωμιαρα με ανεβάζει βρωμιαρα με κατεβάζει... Βαρέθηκα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη αλλά αυτή την εξομολόγηση δεν μπορώ να την πιστέψω. Όχι γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει bullying μεταξύ ενηλίκων (υπάρχει και παραϋπάρχει), αλλά γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως μία κοπέλα είτε χαμηλών τόνων θες είτε με καταπιεσμένη σεξουαλικότητα (παρθένα μέχρι τα 23) που έχει υποστεί ψυχολογική βία από την οικογένειά της κάνει ομοφυλοφιλική σχέση (και πολύ καλά κάνει) και στην Ελλάδα των κάφρων και των ομοφοβικών δέχεται bullying όχι για τις σεξουαλικές της επιλογές (που ούτε και γι' αυτές θα πρεπε) αλλά γιατί είναι "χαζούλα".+Αν δεν είσαι σίγουρη πως γράφεται μια λέξει google it!ΥΓ. εξομολογούμενη αν πέφτω έξω και δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, δέξου την ειλικρινή μου συγνώμη.
Γενικά δε θεωρώ ότι όποιος κάνει σεξ σε μεγάλη ηλικία έχει καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα όπως τα παρουσιαζεί αυτή την εικόνα δίνει. Οικογενειακό περιβάλλον που τη μειώνει,χαμηλή αυτεκτίμηση, λέει "Ο αδελφός μ πολλες φορες τάχα για πλάκα με χτυπαειε μπουνιτσες κ με λέει 'πουτανα'. (Η παρθένα μέχρι τα 23 ξέρω γω Πηγή: www.lifo.gr" σαν να θέλει να δικαιολογήσει τον εαυτό της. Ενδεχομένως ούσα ομοφυλόφιλη να άργησε να το αποδεκτεί (Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς σε τέτοια θέματα είμαστε στο Μεσαίωνα)
Scroll to top icon