ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 10:35

Ξανθουλα

Ο έρωτας είναι ευχαρίστηση,όχι αχαριστία!!ο ερωτευμένος ζει μέσα από τον άλλον κι όχι από τον αλλο!!η διαφορά είναι τεράστια!!ο έρωτας είναι πολυ Ιερος για να μιλούμε γι αυτόν...τόσο χυδαία!!!ερωτας είναι ο πόθος για τον άλλο ως πρόσωπο,ως ύπαρξη!!!οχι για μια σαρκική μονο ικανοποίηση..δεν υπάρχει ο φόβος της προδοσίας,δεν υπάρχει ο χώρος για αμφιβολίες,χωρίς μιζέρια,ζήλιες,προσφορά και συγχώρεση!!ειναι τα θελω του άλλου!!!!!συγνωμη για το μεγάλο κείμενο!!θελησα να πω τι είναι ο έρωτας!!φιλακια σε όλους!!
10
 
 
 
 
σχόλια
Ξανθούλα μου, η έννοια του έρωτα έχει γίνει τόσες φορές αντικείμενο ανάλυσης αλλά και αιτία δημιουργίας άπειρων πραγμάτων. Έχω πάθει κάτι τελευταία, ένα είδος κοκομπλόκου και τα σκέφτομαι όλα πάρα πολύ, έχω καταλήξει ότι δεν χρειάζεται όλη αυτή η φιλολογία περί έρωτος και αγάπης,όλα είναι ευμετάβλητα, όπως και η ίδια η ζωή. Γενικά τα συναισθήματα είναι δύσκολο να περιγραφούν. Και το να φτιάχνουμε ορισμούς για το τι είναι έρωτας τελικά μας αποπροσανατολίζει, έχω δει ανθρώπους να ερωτεύονται τελείως διαφορετικά από αυτό που νομίζουμε. Όταν κάποιος δεν κάνει αυτό που περιμένουμε λέμε "ε τότε δεν ήταν πραγματικός έρωτας". Ποιος μπορεί να το ορίσει αυτό; Ο καθένας ερωτεύεται σύμφωνα με τα δικά του μέτρα, άλλος ερωτεύεται και μετακινεί βουνά, άλλος ερωτεύεται και αποχωρεί από τη σκηνή από φόβο, άλλος ερωτεύεται και τρώει τα νύχια του νυχθημερόν από το άγχος, άλλος ερωτεύεται μια φωτογραφία, άλλος μια ανάμνηση, άλλος ένα χαμόγελο, άλλος με λόγια, άλλος με πράξεις, άλλος με ταυτόχρονη ζήλια, άλλος με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, άλλος πιο εγωιστικά, άλλος σκίζει τα ρούχα του, άλλος τα πτυχία του, άλλος ερωτεύεται και ονειρεύεται μωρά, άλλος ερωτεύεται αλλά θέλει και την ανεξαρτησία του ..Δεν υπάρχει τελειωμός. Το θέμα είναι να βρεθούμε εκεί που θα ερωτευτούμε και θα μας ερωτευτούν με τον τρόπο που ο καθένας μας ξεχωριστά επιθυμεί. Το να φιλοσοφούμε αιωνίως επ' αυτού, δεν οδηγεί πουθενά. Φτιάχνουμε ορισμούς και τελικά χάνουμε την ουσία: να ζήσουμε χωρίς πρωτόκολλα.
Λεμον που χαθηκες????Μας ελειψες!!!!!!Περνα απο το στεκι να κανουμε καμια σοβαρη συζητηση περι παθους,ποθου,ερωτα κτλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(σε εκανα πλουσια ξανθουλα..)
Σχετικά σπάνιος ο σχολιασμός πλέον,αλλά lemon είσαι πάντα απολαυστική...έστω και σε limited edition!!ΥΓ.Εγώ βέβαια ακόμα περιμένω την αναγνώριση από την "Διεθνή Ένωση Αποσιωπητικών"... ... ... ...
Ω τι σοβαρή παράλειψις μαντμουαζέλ σουπρί. Θα αποστείλω αμέσως υπόμνημα, ώστε να αναγνωρισθείτε όσο βρίσκεσθε εν ζωή.Η Διεθνής 'Ενωση Τελιτσών Τελιτσών σας υπόσχεται οτι θα έρθει η στιγμή που θα πληκτρολογεί τα σχόλια μπάτλερ για λογαριασμό σας <3(Κι εδώ ρουσφέτια; Μ'αρέσει που λένε κάποιοι οτι δεν επικρατεί προεκλογικό κλίμα :Ρ)
Scroll to top icon