ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2016 | 13:49

Άντρες ανατολίτες

...και εκεί που πίστευα πως έχουμε πάει λίγο μπροστά σαν κοινωνία κατάντησα να συναντώ συνεχώς είτε άντρες χαμένους αλλοτριωμένους είτε ανατολίτικης μορφής, τύπου "η γυναίκα είναι για το σπίτι". Ήμαρτον τι αμαρτίες πληρώνω ήθελα να ήξερα!
6
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά μη μαλώνετε!!Ας λέμε ότι ειμαστε στον ηλεκτρονικό αιώνα,ο άνθρωπος παντα συναισθηματικά θα είναι στον προϊστορικό αιώνα!!Η γυναίκα έχει πολλούς ρόλους οταν παντρεύεται!Της συζύγου,της μάνας,της νοικοκυράς,της εργαζόμενης!!Καλο είναι να βοηθαει και ο άντρας στο σπίτι!Ετσι πιστεύω!Οποιος προλάβει οταν υπάρχει κάποια δουλειά να βοηθαει σε ότι μπορει!!Ας παίζει με τα παιδιά ο άντρας να μπορει η γυναίκα να κάνει κάτι άλλο!!Και πρεπει να είσαι και κουκλα για να είσαι ποθητή!!Μη μαλώνετε με στεναχωρείτε!!!φιλακια
Θα ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι η ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική και ψευτοπουριτανική επίσης. Έχει σημειώσει σημαντικά βήματα εκχυδαϊσμού αλλά όχι ουσιαστικής προόδου. Τέλος, οι γυναίκες έχουν ομοίως σημαντικό μερίδιο στη συντηρητική δομή της κοινωνίας και στο να υπάρχουν άντρες όπως αυτούς τους οποίους περιγράφει η εξομολόγηση.
Ενώ οι γυναίκες ε;Καθόλου ανατολίτικη ανατροφή.Καθόλου αλλοτριωμένες.Μόνο οι άντρες είναι οι σκάρτοι.Λες κι εσεις εαν βρείτε κανέναν 'ανατολίτη' με 3-4 χιλιάρικα το μήνα,σας χαλάει να κάθεστε σπίτι και να μην δουλεύετε.
Πιστεύω ότι η κοινωνία μας προχωράει μπροστά,αλλά με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς...επίσης,δεν πιστεύω πως κυκλοφορούν μόνο οι δύο κατηγορίες ανδρών που αναφέρεις...αυτό είναι χαρακτηριστικό τσουβάλιασμα...απλώς δεν έχεις πετύχει αυτό που σου ταιριάζει...εσύ και πολλοί άλλοι ακόμα...Όσο για τους "ανατολίτες" άνδρες...έναν που πέτυχα κάποια στιγμή και μου άρχισε τα δικά του,τον ρώτησα το εξής"αν μείνω στο σπίτι,θα με έχεις βασίλισσα;;;;"Έπειτα από αυτό,δεν αναφερθήκαμε ξανά στην"ανατολίτικη" φιλοσοφία... :)
Scroll to top icon